penelope-cruz-javier-bardem-premiera-loving-pablo-venetia-2017

Penelope Cruz şi Javier Bardem, apariţii spectaculoase la Festivalul de Film de la Veneţia

Penelope Cruz şi soţul său Javier Bardem au impresionat cu ţinutele la Festivalul de Film de la Veneţia, care se desfăşoară în perioada 30 august - 9 septembrie.

La 43 de ani, Penelope arată incredibil şi demonstrează încă o dată că este una dintre cele mai elegante actriţe de la Hollywood. Penelope Cruz şi Javier Bardem au impresionat cu ţinutele lor pe covorul roşu.

Penelope a fost preferata fotografilor la vizionarea noului său film, "Loving Pablo", în care joacă alături de soţul său.

De altfel, cei doi au fost urmăriţi de fotografi permanent. Ca de obicei, ţinutele alese de Penelope sunt impecabile, indiferent ce poartă.

Penelope şi Bardem îşi promovează la Festivalul de Film de la Veneţia noua peliculă în care joacă împreună. Este vorba de "Loving Pablo". Javier Bardem îl joacă pe legendarul traficant de droguri, Pablo Escobar.

După premiera de la Veneţia din 6 septembrie, filmul va avea premiera în America de Nord pe 12 septembrie, la Festivalul de Film de la Toronto.

MAI CITEŞTE: Transformarea radicală a lui Jim Carrey pentru Festivalul de Film de la Veneţia! De la imaginea neîngrijită la cea de acum 

Comentarii