bella-gigi-hadid

Oops! Bellei Hadid i-a căzut bustiera la premiile Glamour Woman of The Year

Surorile Bella şi Gigi Hadid au avut o seară plină de probleme pe covorul roşu. Bella a rămas fără bustieră, în timp ce Gigi era să cadă, înainte de premiile Glamour Woman of The Year, care s-au acordat luni, 13 noiembrie, la New York.

Se pare că celor două modele, seara de 13 le-a purtat ghninion. Prima care a avut probleme a fost Gigi Hadid, iubita lui Zayn Malik (ex One Direction). Deşi era la braţ cu sora sa, Gigi a fost la un pas să facă o tumbă din cauza rochiei.

Gigi Hadid and Bella Hadid Sighting in NYC

foto Splash

Gigi Hadid a purtat o rochie din colecţia Zuhair Murad AW 16 Couture, care costă câteva mii de euro, dar nu e cazul să-şi baţi capul cu asta. Imediat după acest mic incident, Bella Hadid a avut şi ea probleme cu ţinuta, mai precis cu bustiera. Şi-a dat seama la timp, altfel putea să arate cu ce-a înzestrat-o mama natură.

Până la urmă, totul s-a terminat cu bine. Printre alte multe vedete care au mai participat la premiile Glamour Of The Year s-au mai aflat Nicole Kidman şi soţul ei, Keith Urban, Drew Barrymore, Nick Jonas şi Iman, văduva lui David Bowie.

Nicole Kidman & Keith Urban

nicole-kidman-keith-urban-splash

foto Splash

Nick Jonas

nick-jonas-splash

foto Splash

Drew Barrymore

drew-barrymore-splash

foto Splash

Iman

iman-splash

foto Splash

Comentarii