Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER TWO COLORS - CYNICAL

Lora, moment de sinceritate! "Am o problemă, asta este boala mea"

lora-header

La repetiţiile pentru concertul lui Damian Drăghici de la Sala Palatului am observat o pereche de pantofi din colecţia Rihannei. Pentru că se găsesc greu, am întrebat-o cum a făcut rost de ei şi cât a plătit? Mai mult, o altă pereche se află şi în garderoba Deliei.

Lora şi Delia şi-au cumpărat pantofii făcuţi celebri de Rihanna! 

Aşadar, cum a ajuns Lora să poarte pantofii doriţi de tot mai multe vedete? "Mi i-a adus stilistul meu. Sunt foarte greu de găsit. Nu contează cât a costat, contează că m-am îndrăgostit de ei. Îmi cumpăr doar lucruri de care mă îndrăgostesc şi despre care cred că le port mai mult de o singură dată. Sunt foarte comozi, chiar dacă au şi toc. De abia aştept să-i testez şi în concerte. Îmi place foarte mult colecţia asta a Rihannei pentru Puma."

AM O PROBLEMĂ, ASTA E BOALA MEA

Tot mai multe artiste, prin natura meseriei, se transformă în fashion victim. Am întrebat-o pe Lora care este ultimul lucru pe care l-a cumpărat şi a dat o avere pe el? "Pot să zic ultimul lucru pe care mi-am dorit să-l cumpăr şi nu l-am cumpărat? Chiar aseară am văzut o chestie foarte tare care e un fel de hanorac. Eşti pregătit? Am crezut că-l voi cumpăra. Clar! Mi-au spus că e cam scump, dar nu mă aşteptam la atât. Era 7.000 de lei. Am spus că merită banii dacă eşti Paris Hilton. Uite, eu aş da banii ăştia pe încălţăminte. Am o problemă, asta este boala mea. Practic am vrut. Încă mă gândesc. Aseară am spus că, totuşi, nu. E prea mult. Încă sunt în discuţii cu mine să văd dacă mi-l cumpăr. E foarte tare. Nu e un simplu hanorac.", a declarat Lora în EXCLUSIVITATE pentru ProFM.ro. (foto LoraOfficial)

PS: Pantofii sport ai Rihannei costă 450 de dolari

 

MAI CITEŞTE: Suma fabuloasă pe care a cerut-o Lora pentru a poza în Playboy

 

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Top citite
01 rihanna (1)
Rihanna vinde penthouse-ul în care a locuit inclusiv Matthew Perry, cândva unul dintre cele mai scumpe apartamente din LA
02 Rihanna
Rihanna, plătită regește pentru a cânta la o petrecere în India. Suma amețitoare pe care o va încasa diva pentru un concert privat
03 lora
Are 41 de ani, dar se mândrește cu o siluetă de zeiță. Lora, fabuloasă într-o salopetă mulată
04 Celine Dion la premiile Grammy 2024/ Profimedia
Celine Dion, prima apariție publică din ultimele luni, la gala premiilor Grammy. Artista a fost diagnosticată cu o boală incurabilă
05 Lora
Lora, jucăușă și în formă maximă, pe o plajă exotică, în timp ce dansează în costum de baie. "Imagini cu mine fericită"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Snoop Dogg și fiica lui, Cori Broadus/ Profimedia
Fiica lui Snoop Dogg a suferit un accident vascular cerebral sever la doar 24 de ani: „Ce am făcut să merit asta?”

Fiica rapperului Snoop Dogg, Cori Broadus, în vârstă de 24 de ani, le-a dezvăluit fanilor săi de pe Instagram că a suferit un accident vascular cerebral grav. Ea se afla pe patul de spital în timp ce le povestea celor 650.000 de urmăritori cum a fost întreaga experiență traumatizantă. 

Delia
Delia împlinește 42 de ani, dar arată mai bine ca oricând în costum de baie. Poze HOT din Thailanda: "Păcat să acoperi un așa corp"

Delia nu putea rata o vacanță la căldură în acest început de an. În programul ei aglomerat, solista reușește să-și facă timp pentru ceea ce îi place cel mai mult: să exploreze lumea. Dacă vara și toamna le-a petrecut urcând pe munte în diverse zone, inclusiv în Nepal, acum, în ianuarie, a decis să se relaxeze în Thailanda.

Delia și Ion Matache/ Foto: Facebook
Tatăl Deliei Matache, transformare radicală după ce a renunțat la călugărie. Cum arată la cinci ani de când s-a întors de la Athos

Tatăl Deliei, Ion Matache, și-a petrecut aproape două decenii din viață pe Muntele Athos. În urmă cu cinci ani, însă, s-a întors acasă, iar acum au apărut noi imagini cu el, în care este de nerecunoscut, căci a renunțat la barbă și la părul lung.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

FILM NOW Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”
Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
DIGI SPORT Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
DIGI FM Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani