lora-header

Lora, moment de sinceritate! "Am o problemă, asta este boala mea"

Lora este una dintre cântăreţele care au înţeles că imaginea este foarte importante pentru un artist. Ea investeşte foarte mult pentru a arata impecabil, chiar dacă uneori nu se justifică investiţia.

La repetiţiile pentru concertul lui Damian Drăghici de la Sala Palatului am observat o pereche de pantofi din colecţia Rihannei. Pentru că se găsesc greu, am întrebat-o cum a făcut rost de ei şi cât a plătit? Mai mult, o altă pereche se află şi în garderoba Deliei.

Lora şi Delia şi-au cumpărat pantofii făcuţi celebri de Rihanna! 

Aşadar, cum a ajuns Lora să poarte pantofii doriţi de tot mai multe vedete? "Mi i-a adus stilistul meu. Sunt foarte greu de găsit. Nu contează cât a costat, contează că m-am îndrăgostit de ei. Îmi cumpăr doar lucruri de care mă îndrăgostesc şi despre care cred că le port mai mult de o singură dată. Sunt foarte comozi, chiar dacă au şi toc. De abia aştept să-i testez şi în concerte. Îmi place foarte mult colecţia asta a Rihannei pentru Puma."

AM O PROBLEMĂ, ASTA E BOALA MEA

Tot mai multe artiste, prin natura meseriei, se transformă în fashion victim. Am întrebat-o pe Lora care este ultimul lucru pe care l-a cumpărat şi a dat o avere pe el? "Pot să zic ultimul lucru pe care mi-am dorit să-l cumpăr şi nu l-am cumpărat? Chiar aseară am văzut o chestie foarte tare care e un fel de hanorac. Eşti pregătit? Am crezut că-l voi cumpăra. Clar! Mi-au spus că e cam scump, dar nu mă aşteptam la atât. Era 7.000 de lei. Am spus că merită banii dacă eşti Paris Hilton. Uite, eu aş da banii ăştia pe încălţăminte. Am o problemă, asta este boala mea. Practic am vrut. Încă mă gândesc. Aseară am spus că, totuşi, nu. E prea mult. Încă sunt în discuţii cu mine să văd dacă mi-l cumpăr. E foarte tare. Nu e un simplu hanorac.", a declarat Lora în EXCLUSIVITATE pentru ProFM.ro. (foto LoraOfficial)

PS: Pantofii sport ai Rihannei costă 450 de dolari

 

MAI CITEŞTE: Suma fabuloasă pe care a cerut-o Lora pentru a poza în Playboy

 

Comentarii