kylie-jenner-instagram-genti

Kylie Jenner şi-a arătat prima data colecţia de genţi! Valorează peste 1 milion de dolari

Kylie Jenner este pe modul aroganţă, dacă ar fi să clasăm postarea de pe Instagram cu colecţia sa de genţi. Se vede că a avut iubiţi celebri şi bogaţi. Multe dintre ele sunt cadouri.

Însă nici ea nu este săracă şi îşi permite să-şi cumpere cam ce vrea, dar nu zice nu pentru un răsfăţ. Kylie a postat pe Instagram fotografii din dressing-ul destinat exclusiv genţilor. Evident că nu sunt fake-uri, iar majoritatea sunt de firmă, adică Hermes, Chanel, Dior, Gucci şi Balenciaga. La nivelul ăsta nu-şi riscă să se facă de râs. 

Kylie Jenner a primit un cadou de 1.4 milioane de dolari de la iubitul ei, rapper-ul Travis Scott

De exemplu, Kylie are mai multe modele de Hermes Birkin. Cea mai ieftină pleacă de la preţul de 16.500 de dolari, iar varianta din piele de struţ ajunge la 34.500 de dolari. Cred că nu mai are sensă să continuăm, că nu vrem să-şi stricăm ziua.

Kylie a făcut avere după apariţia în reality show-ul "Keeping Up With The Kardashians". Ea are 105 milioane de followers pe Instagram, fiind în Top 10 cele mai urmărite persoane pe această aplicaţie. Kylie a făcut bani şi din Kylie Cosmetics. Conform unor predicţii, Kylie Cosmetics va ajunge la o cifră de afaceri de un miliard de dolari în 2022. Momentan, produsele se vând doar online, dar are de gând să-şi deschidă magazine peste tot în lume.

MAI CITEŞTE: Ce are Kylie Jenner scris pe inelul de logodnă. Este prima dată când arată acest lucru

Comentarii