colaj-staruri-roz

Cel mai nou trend în materie de culoare a părului! Majoritatea vedetelor l-au adoptat

Am văzut-o pe Delia la filmările pentru "Verde Împărat", unde părul este vopsit tip "Curcubeu". Totuşi, noul trend în materie de culoare a părului este altul. Katy Perry, Rita Ora, Zayn Malik sunt doar câteva dintre starurile care au adoptat noul stil.

Nici mai mult, nici mai puţin, ei şi-au vopsit părul în culoarea roz. Ideea e ca aproape tuturor le stă bine cu această culoare. 

Zayn Malik

Rozul nu este numai pentru fete. Zayn a adoptat şi el culoarea. Se pare ca s-a inspirat de la iubita lui, Gigi Hadid. Şi ea şi-a vopsit părul în aceeaşi culoare.

Gigi Hadid

Şi pentru că am amintit de Gigi Hadid, iată cum arată cu nuanţa de roz-roşiatic. 

Bella Hadid

Şi sora sa, Bella Hadid, a adoptat noul trend. 

Nicky Minaj

Nicky Minaj a avut părul vopsit în aproape toate culorile. Oricum, rozul este culoarea ei preferată. Aşa că ţinutele sale se poat asorta acum şi cu rozul din păr.

Eve

Cântăreaţa nu a renunţat la culoarea naturală a părului său, dar negru a mai rămas doar la bază. Spre vârfuri, Eve şi-a făcut şuviţe roz. 

Katy Perry

Katy Perry a dus chiar mai departe noua  modă. S-a tuns "Bob", iar culoarea părului alternează de la roşu flamingo, la soft blond şi roz. 

Ellie Goulding

Ellie a făcut o pauză de la culoarea blond a părului. Rozul e la modă acum.

Rita Ora

Rita a renunţat la blondul platinat şi a adoptat o frizură a la Katy Perry. Sau Katy Perry s-a inspirat de la Rita Ora? Nu mai contează. E destul roz pentru toată lumea.

MAI CITEŞTE: 13 trenduri pe care bărbații nu le suportă și femeile le adoră

Comentarii