Bucuresti | 102,8FM P DIDDY - ILL BE MISSING YOU

Cel mai nou trend în materie de culoare a părului! Majoritatea vedetelor l-au adoptat

colaj-staruri-roz

Nici mai mult, nici mai puţin, ei şi-au vopsit părul în culoarea roz. Ideea e ca aproape tuturor le stă bine cu această culoare. 

Zayn Malik

Rozul nu este numai pentru fete. Zayn a adoptat şi el culoarea. Se pare ca s-a inspirat de la iubita lui, Gigi Hadid. Şi ea şi-a vopsit părul în aceeaşi culoare.

Gigi Hadid

Şi pentru că am amintit de Gigi Hadid, iată cum arată cu nuanţa de roz-roşiatic. 

Bella Hadid

Şi sora sa, Bella Hadid, a adoptat noul trend. 

Nicky Minaj

Nicky Minaj a avut părul vopsit în aproape toate culorile. Oricum, rozul este culoarea ei preferată. Aşa că ţinutele sale se poat asorta acum şi cu rozul din păr.

Eve

Cântăreaţa nu a renunţat la culoarea naturală a părului său, dar negru a mai rămas doar la bază. Spre vârfuri, Eve şi-a făcut şuviţe roz. 

Katy Perry

Katy Perry a dus chiar mai departe noua  modă. S-a tuns "Bob", iar culoarea părului alternează de la roşu flamingo, la soft blond şi roz. 

Ellie Goulding

Ellie a făcut o pauză de la culoarea blond a părului. Rozul e la modă acum.

Rita Ora

Rita a renunţat la blondul platinat şi a adoptat o frizură a la Katy Perry. Sau Katy Perry s-a inspirat de la Rita Ora? Nu mai contează. E destul roz pentru toată lumea.

MAI CITEŞTE: 13 trenduri pe care bărbații nu le suportă și femeile le adoră

Top citite
01 WSJ Innovator Awards, Arrivals, New York, USA - 02 Nov 2022
Hailey Bieber, după ce a folosit filtrul viral pe TikTok, care îmbătrânește: „Arăt exact ca bunica!” Imaginea i-a cucerit pe fani
02 Doja Cat/ Profimedia
Doja Cat a dezvăluit motivul pentru care și-a ras tot părul de pe cap: „Simt că nu ar trebui să am niciodată păr”
03 delia
Delia, o nouă schimbare de look. Fanii, impresionați total: ”Arăți de 25 de ani, nu de 40!” Ce și-a făcut artista la păr
04 Delia
Delia, schimbare drastică de look. Imaginile făcute publice pe rețelele sociale i-au impresionat pe fani: ”Ești curajoasă!”
05 nicole cherry
Nicole Cherry, schimbare de look impresionantă. Artista a renunțat la părul lung și a încercat un nou stil
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
colaj
Vedete prinse cu Photoshop-ul. Iată 10 celebrități care își editează fotografiile pentru a atinge perfecțiunea

Nu este o noutate că internetul este plin de fotografii modificate, ce creează imaginea unei perfecțiuni ireale, iar vedetele de la Hollywood cad și ele victime presiunii de a arăta mereu bine.

gina pistol și smiley au devenit părinți
Gina Pistol și Smiley au devenit părinți. Cei doi, asaltați de mesaje din partea vedetelor: "Nu-mi vine să cred că aveți copil"

Gina Pistol și Smiley au devenit, în sfârșit, părinți. Celebra prezentatoare TV a născut o fetiță perfect sănătoasă marți seară, iar la scurt timp după ce artistul a făcut anunțul, vedetele i-au copleșit cu mesaje.

colaj tatuaje2 (1)
Vedete care si-au distrus chipurile cu tatuaje: cine are pe față sârmă ghimpată, trei iepurași Playboy, o sabie, un șarpe cu clopoței :)

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit:
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

DIGI WORLD El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme  Citește mai
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme Citește mai
DIGI SPORT Cum l-a numit Anamaria Prodan pe Ronald Gavril: impresara nu s-a ferit să spună cum îl strigă pe boxer
Cum l-a numit Anamaria Prodan pe Ronald Gavril: impresara nu s-a ferit să spună cum îl strigă pe boxer
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală