maisie-williams-game-of-thrones

Ce apariţie! Ce rochie a purtat Maisie Williams, Arya Stark din Game of Thrones, la Fashion Awards

Probabil ar fi mai uşor de recunoscut cu sabia în mână, pentru că aşa a devenit cunoscută în serialul Game of Thrones. Maisie Williams a impresionat şi cu apariţia pe covorul roşu al galei Fashion Awards, care s-a desfăşurat în Royal Albert Hall din Londra.

Înainte de a păşi pe covorul roşu, Maisie a fost surprinsă pe o stradă de lângă locul unde se ţinea evenimentul. 

maisie-williams-splash

foto Splash

Ea purta o geacă sport de culoare verde şi mai avea şi o geantă. Ambele au fost lăsate la garderobă în momentul când şi-a făcut apariţia pe covorul roşu.

Maisie a purtat o rochie florală cu strasuri bătute manual. Chiar dacă era la gala Fashion Awards, actriţa din Game of Thrones a ales o ţinută care o reprezintă silistic. Poate nu este cel mai la modă outfit, dar Maisie a purtat ce îi place şi în ce se simte bine.

Cu siguranţă, pe Maisie Williams n-ai s-o vezi niciodată aşa în Game of Thrones. Ideea este că au început să se poarte din nou rochiile retro. 

maisie-williams-getty

foto Gulliver / Getty Images

Maisie Williams a postat fotografii şi pe contul de Instragram unde are peste 7 milioane de urmăritori. Cu Maisie te vei întâlni şi în ultimul sezon al serialului Game of Thrones, ale cărui filmări au început deja. Ea va mai apărea şi în noul film X-Men: New Mutants.

MAI CITEŞTE: Selena Gomez a arătat ce vede doar Justin Bieber! Bluza a fost prea transparentă

Comentarii