pantofi

Care sunt diferențele între pantofii de 935 $ marca Stella McCartney vs. cei de 46 $, ai unui brand...

Într-o lume în care Prada vinde agrafe de birou la prețuri colosale, sau Balenciaga vinde sacoșe asemănătoare celor de la Ikea cu prețuri scandaloase, evident că Internetul are o nouă problemă: pantofii de 935 de dolari versus cei de 46 de dolari, aproape identici. 

În timp ce casa de modă Stella McCartney vinde pantofii din imagine cu 935, un celebru brand de haine cu prețuri accesibile a scos la vânzare o pereche extrem de asemănătoare de încălțări, la un preț mai mult decât tentant. 

Desigur, Stella McCartney vine cu argumentul că materialele folosite pentru fabricarea produselor sale sunt cu mult superioare, iar calitatea acestora este incontestabilă, fiind genul de articole vestimentare de care te poți bucura...o viață.

Totuși...lumea se întreabă cum de un alt producător poate scoate pe piață un model mai mult decât asemănător, la un preț cu muult, mult mai accesibil. Să se fi întors lumea chiar așa, cu fundul în sus, iar diferența între costurile de producție să fie atât de mare? Vă dăm voie să vă îndoiți. :)

Citește și: Prada tocmai a lansat o agrafă de birou care costă 185 de dolari (FOTO)

Comentarii