balenciaga

Balenciaga a lansat gumarii cu platformă și Internetul e deja plin de glume

S-au întâmplat multe chestii interesante la Săptămâna Modei de la Paris din acest an, însă nimic nu a atras atenția mai tare decât ultima găselniță în materie de încălțări, prezentată de celebra casă de modă Balenciaga.

Este vorba despre gumarii cu platformă, o colaborare oficială cu un brand celebru care vinde de ani de zile așa ceva, e drept, cu talpă ceva mai joasă.

 

@christopherkane isn't the only one who's into @crocs this season—@balenciaga revamps the foam clogs this #SS18 with a 10cm platform along with colourful plastic pins for customisable options. #buro247my #crocs #balenciagacrocs #balenciagass18

A post shared by Buro 24/7 Malaysia (@buro247malaysia) on

Sigur, designerul Balenciaga - Demna Gvasalia - este cunoscut pentru colaborările sale neașteptate și pentru revoluționarea brandului în cauză, iar deja celebrele încălțări ar fi fost create tocmai pentru a contesta modul în care luxul este definit pe podium, informează vice.com.

 

what the hell?! I wish to unsee that #balenciagacrocs

A post shared by Not Like (@fashion.notlike) on

Balenciaga nu ne surprinde anul acesta pentru prima dată. Reamintim valul de glume creat după lansarea genții extrem de asemănătoare cu sacoșa albastră de la Ikea :). (credit foto Balenciaga, Instagram)

MAI CITEŞTE: Ikea, REACȚIE GENIALĂ după ce Balenciaga a lansat geanta albastră de 2000$

Comentarii