Bucuresti | 102,8FM SMILEY - SCUMPA FOC (ID PROFM)

Adriana Lima a încheiat în lacrimi show-ul Victoria's Secret. Ce anunț a făcut supermodelul

Swarovski Sparkles In The 2018 Victoria's Secret Fashion Show
NEW YORK, NY - NOVEMBER 08: Adriana Lima walks the runway wearing Swarovski in the 2018 Victoria's Secret Fashion Show at Pier 94 on November 8, 2018 in New York City. (Photo by Thomas Concordia/Getty Images for Swarovski)

Adriana Lima a încheiat în lacrimi show-ul din acest de la New York (8 noiembrie). Supermodelul, care are doi copii, a anunțat că nu mai face parte din echipa "Îngerașilor" și că acesta a fost ultima ei apariție pentru Victoria's Secret. Ea a lipsit la o singură ediţie a prezentării anuale, cea din 2009, când era însărcinată cu fiica Valentina. În 2012, la doar două luni după ce o născuse pe a doua fiică, Sienna, Adriana deschidea evenimentul Victoria's Secret.

La finalul ediției din acest an, Adriana a postat următorul mesaj: "Dragă Victoria, îţi mulţumesc că mi-ai arătat lumea, mi-ai împărtăşit secretele tale şi, cel mai important, nu doar că mi-ai dat aripi, ci m-ai învăţat să zbor. Toată dragostea pentru cei mai buni fani din lume! Cu dragoste, Adriana".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Adriana Lima a debutat pe podiumul Victoria's Secret în 1999, pe când avea doar 18 ani. În anul 2017 a primit titlul de "Cel mai valoros îngeraș Victoria's Secret". Modelul este brand ambassador pentru Desigual și are contracte cu Calzedonia și Sportmax. Adriana a fost căsătorită cu jucătorul sârb de baschet care a jucat și în NBA, Marko Jaric. După cinci ani de mariaj, în 2014, cei doi au anunțat că s-au despărțit. Divorțul a fost pronunțat în 2016. Ei au împreună două copii: Valentina și Sienna.

MAI CITEȘTE: Victoria's Secret 2018 | Bella Hadid, Adriana Lima și alte supermodele au oferit un show electrizant

Top citite
01 Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea a sărbătorit cu o ședință foto în lenjerie reușita celui mai nou film al ei: "Numărul 1 în aproape toată lumea"
02 Daddy Yankee
Daddy Yankee a anunțat că se retrage din muzică ca să-și dedice viața creștinismului: „Cineva a reușit să umple acel gol!”
03 Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea, mișcări languroase în lenjerie, pe balcon. Nu au lipsit nici privirile seducătoare: "Ești un spectacol"
04 Snoop Dogg/ Profimedia
Anunțul făcut de Snoop Dogg care i-a luat pe fani prin surprindere. Rapperul își schimbă total viața
05 madalina ghenea (9)
Mădălina Ghenea, expertă în seducție și senzualitate. A făcut parada modei în lenjerie și a cucerit dintr-o privire
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
MTV Movie and TV Awards, Arrivals, Barker Hanger, Los Angeles, California, USA - 05 Jun 2022
Jennifer Lopez, imagine de femeie fatală. A pozat în lenjerie intimă. „Nu am văzut pe nimeni care să arate așa de bine la 54 de ani!”

Jennifer Lopez continuă seria imaginilor pline de senzualitate pe rețelele sociale. La 54 de ani abia împliniți, JLo este în formă maximă și nu se ferește să arate asta.

Jennifer Lopez is Spotted Arriving at The View Studios in New York City
Jennifer Lopez a făcut furori într-un pictorial în care apare doar în lenjerie intimă. Artista a împlinit 54 de ani

Jennifer Lopez a împlinit astăzi 54 de ani, vârstă pe care nu o arată deloc. Cu doar o zi înainte de a-și celebra aniversarea, cântăreața și actrița din SUA a făcut furori pe rețelele de socializare cu un pictorial impresionant în care apare doar în lenjerie intimă. 

Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea, dans lasciv în lenjerie intimă. Românca a făcut furori pe internet: „Absolut uimitoare”

Mădălina Ghenea și-a surprins fanii în această dimineață cu un videoclip provocator, în care a dansat lasciv îmbrăcată doar într-o lenjerie intimă îndrăzneață. Actrița originară din România și-a etalat silueta de invidiat, primind o mulțime de aprecieri pe contul său de Instagram. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială
Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială

Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială

FILM NOW Cât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime
Cât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime

Cât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime

DIGI WORLD Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

DIGI ANIMAL WORLD Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă
Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă

Un motan degerat și lihnit de foame a atras simpatia internauților, după ce o femeie a dezvăluit cum i-a bătut în fereastră pentru a cere ajutor. Întreg momentul a fost, evident filmat, iar femeia a mărturisit că l-a luat în casă și l-a dus la veterinar.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
DIGI SPORT Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”
Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”
DIGI FM Soția lui Ilie Năstase are
Soția lui Ilie Năstase are "sufletul încărcat": "Nu mai pot să trăiesc în minciună și să maschez totul"