shutterstock_425502079

8 piese vestimentare care te vor transforma instant într-o femeie sexy

Un sondaj făcut de specialiștii de la whowhatwear.co.uk a scos la iveală mai multe piese vestimentare care, purtate de femei, îi înnebunesc pe bărbați. Și crede-ne, pentru că ne-am uitat bine înainte să preluăm acest material, nu sunt deloc ieșite din comun, nici vulgare, nici penibile și nici cu pene. Motiv pentru care ți le înșirăm mai jos.

1. Ceva cu inserții de dantelă. Fie că alegi o bluză, o rochie, un sutien, aparent, dantela arată foarte bine și atrage!

2. Little black dress. Da, știm, e oarecum un clișeu. Dar e un clișeu care arată mereu bine și cu care nu poți da greș niciodată.

3. Tocuri. Știm, nu prea te încântă vestea asta, în special în cazul în care detești să porți tocuri, însă îți vor subția picioarele, te vor face mai înaltă și cu mult mai feminină. Dacă totuși te decizi să le porți, nu-ți achiziționa ceva complicat și foarte colorat. Optează pentru un model simplu (stiletto) și o culoare pe care să o poți asorta la cât mai multe ținute ( negru, nude, roșu).

 

4. Ceva roșu. Roșul denotă senzualitate, căldură, pasiune și poate fi purtat sub orice formă, fie că vorbim aici de rochie, de un sacou, o fustă sau chiar pantofi. Alege ceva roșu clasic, nu te complica optând pentru ceva cu multe volane, ștrasuri și alte artificii care pot transforma roșul în ceva vulgar.

5. Umerii goi. În special în sezonul primăvară - vară 2017, vei remarca în magazine o mulțime de piese vestimentare care-ți lasă umerii la vedere. Desigur, vorbim aici de bluze și rochii care mai de care mai sexy, însă, la fel ca și în celelalte cazuri, noi te sfătuim să optezi pentru ceva clasic.

6. Geaca de piele. Din piele ecologică sau naturală, acest tip de geacă este una dintre piesele vestimentare cu care nu poți da greș. Ai grijă ca, înainte să o cumperi, să fie măsura potrivită. Întotdeauna probeaz-o cu un tricou pe dedesubt sau chiar o helancă.

7. Spatele gol. Rochiile, body-urile sau bluzele care lasă spatele la vedere sunt unele dintre cele mai sexy opțiuni pentru sezonul care abia a început!

8. Blugii albaștrii și topul alb. Fie că vorbim de blugi skinny, conici sau evazați, purtați cu o cămașă, tricou sau maiou alb, combinația se pare că este una dintre cele mai sexy ever!

sursa © Romwe  

Comentarii