Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM SEAN PAUL - CALLING ON ME

Un celebru nutriţionist român le-a dat de gol pe vedete. Cum slăbesc acestea în realitate

vedete-dieta
Diet. Dieting concept. Healthy Food. Beautiful Young Woman choosing between Fruits and Sweets. Weight Loss

Nutriţionistul Mihaela Bilic spune că vedetele mint când vine vorba de silueta lor. Iată cum slăbesc, în realitate, persoanele care se află în lumina reflectoarelor. 

"Când vine vorba de siluetă, vedetele nu spun adevărul! Fie că eşti la Hollywood, Londra, Paris sau Bucureşti, statutul de vedetă, persoană publică sau artist implică sacrificii. Stilul de viaţă, deciziile pe care le iei sunt subordonate imaginii, carierei. Trebuie să arăţi într-un anumit fel, succesul tău depinde de asta!

Faptul că nimeni nu recunoaşte nu înseamnă că nu e greu. Cel puţin din punct de vedere al dietei pot să vă spun că lucrurile nu sunt tocmai roz. Una e ce se spune, ce se declară, ce apare în media şi alta e realitatea. Mărimea zero la haine se obţine prin înfometare, nici vorba de diete sănătoase, personalizate sau echilibrate. Când mănânci 500 calorii/zi chiar nu mai contează daca tu spui că faci detox sau eşti vegetarian. Fetele pe care le invidiaţi în reviste sunt departe de a fi un model de conduită alimentară. Însă pentru ele a fi slab înseamnă bani şi succes, e pragmatic, trist şi greu. De la manechinele din lumea modei până la actriţe şi cântăreţe, toate se înfometează.

Dramatic este că nimeni nu recunoaşte, ba mai mult, creează iluzia că ele chiar mănâncă normal. Îşi fac poze cu dulciuri şi pizza în mână, spun că au metabolism bun şi că fac mult sport… Nu le credeţi, nu încercaţi să fiţi ca ele, veţi plăti un preţ greu: sănătatea, echilibrul şi bucuria voastră. Nimănui nu-i este bine sau uşor să se înfometeze, din păcate vedetele sunt obligate să facă asta. Pentru că banii şi faima vin la pachet doar cu o siluetă mărimea zero!", a scris expertul în alimentatie pe pagina sa de Facebook.

Top citite
01 alexandra stan
Alexandra Stan ține o dietă drastică pentru a scăpa de kilogramele în plus: „Nu îndemn pe nimeni să facă asta”
02 Antonia/ Foto: Instagram
Antonia, secretul siluetei de invidiat. Ce dietă ține artista, la 34 de ani: „Mănânc și dulciuri sau junk food, dar mult mai rar”
03 andra
Andra, imagini virale pe rețelele sociale. Fanii au reacționat numaidecât: „Ce comică ești, lasă dieta!”
04 nicole cherry
Cum a reușit Nicole Cherry să slăbească după sarcină. Artista a dezvăluit ce dietă a ținut imediat după ce a născut
05 Anna Lesko
Anna Lesko, adevărul despre silueta ei. Dieta drastică la care apelează pentru a se menține în formă: „Nu oricine o poate urma!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
paula seling
Cum se menține în formă Paula Seling. Artista nu a mai mâncat carne de 11 ani: „Sănătatea mea a avut de câștigat”

Paula Seling este una dintre cele mai apreciate artiste, fiind considerată și una dintre cele mai frumoase. Cântăreața, în vârstă de 43 de ani, reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, iar acest lucru se datorează stilului său de viață sănătos și a alimentației. 

fuego
Cum a reușit Fuego să slăbească 30 de kilograme în doi ani. La ce a renunțat și care este obiceiul de la care nu se abate dimineața

Deschis și sincer, Fuego, sau Paul Surugiu pe numele din buletin, este unul dintre artiștii cu mare succes la publicul din România. Solistul umple săli imense de spectatori la concertele sale. Acesta acceptă să vorbească și despre viața sa de dincolo de scenă, despre pasiunile sale, despre glumele legate de arhicunoscuta piesă "Împodobește, mamă, bradul" și, cel mai recent, și despre dieta care l-a ajutat să dea jos 30 de kilograme în ultimii doi ani.

Dua Lipa/ Profimedia
Cum reușește Dua Lipa să se mențină în formă. Artista a dezvăluit care sunt alimentele pe care le consumă zi de zi

Dua Lipa a dezvăluit dieta strictă pe care o urmează zilnic, mărturisind că deși postește în fiecare săptămână și nu mânăncă niciodată după ora 18:00, aceasta nu se abține de la câteva alimente care îi plac, precizând că are câteva „delicii obraznice”.  

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale
O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale

O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale

FILM NOW
"Arma secretă" cu ajutorul căreia Katie Holmes a reușit să divorțeze de Tom Cruise și să renunțe la afilierea cu Biserica Scientologică

"Arma secretă" cu ajutorul căreia Katie Holmes a reușit să divorțeze de Tom Cruise și să renunțe la afilierea cu Biserica Scientologică

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 GALERIE FOTO „Am 61 de ani, dar am corpul unui bărbat de 38”. Dave explică cum reușește să păcălească procesul de îmbătrânire
GALERIE FOTO „Am 61 de ani, dar am corpul unui bărbat de 38”. Dave explică cum reușește să păcălească procesul de îmbătrânire
DIGI SPORT Surpriză! A câștigat Roland Garros și Wimbledon, a fost numărul 1 mondial, iar acum și-a anunțat retragerea: ”Rămas-bun”
Surpriză! A câștigat Roland Garros și Wimbledon, a fost numărul 1 mondial, iar acum și-a anunțat retragerea: ”Rămas-bun”
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală