brian-tanaka-mariah-carey-slim-splash

Mariah Carey este de nerecunoscut! A slăbit 20 de kg. într-un timp foarte scurt

Mariah Carey a ajuns la silueta pe care şi-o dorea, dar nu vrea să se oprească aici. Cântăreaţa a dat deja 20 de kg. în câteva luni, asta după ce şi-a montat un inel gastric.

Mariah se săturase de ironiile celor care o făceau "grasă", aşa că a trecut la fapte. Pentru că era pofticioasă şi nu prea avea voinţă să slăbească renunţând la mâncărurile care îi plăceau, artista a apelat la specialişti. Aşa a ajuns să-şi instaleze un inel gastric ca să poată controla cantitatea de mâncare pe care o consumă. 

Când s-a apucat de slăbit avea 85 de kg, iar acum după numai câteva luni a ajuns la 65 de kg. Mariah Carey a fost surprinsă alături de iubitul ei, Bryan Tanaka, la ieşirea dintr-un restaurant din West Hollywood. 

brian-tanaka-mariah-carey-slim2-splash

foto Splash

Mariah Carey a purtat o rochie mulată de culoare roşie, ceea ce acum ceva timp era imposibil, asta pentru că apariţiile sale erau comentate în fel şi chip. Ţinutele pe care le purta îi scoteau în evidenţă kilogramele în plus. 

mariah-carey-slim3-splash

foto Splash

Acum, artista îşi permite să poarte orice şi asta se vede şi din atitudinea ei. Mariah este mult mai încrezătoare. Totuşi, deşi arată bine, Mariah Carey nu are de gând să se oprească aici.

brian-tanaka-mariah-carey-slim4-splash

foto Splash

Vrea să ajungă la kilogramele de la începutul carierei, asta înseamnă că mai trebuie să dea jos alte 10-12 kilograme. 

MAI CITEŞTE: Mariah Carey şi iubitul său, gesturi intime în public! Nu s-au mai putut abţine