shutterstock_248842027

Cele mai cool canale de YouTube care te ajută să topești kilogramele

Vara a avansat destul de mult, dar parca nici de data asta n-am slăbit destul. Toți zicem că ne apucăm de alergat sau de sală, dar parcă nu de azi, așa că noi am intrat pe YouTube și ți-am adus cele mai bune canale de fitness. Pentru ca da, noi cei care vrem să slăbim, n-avem răbdare. Vrem să arătăm bine de mâine.

Unul dintre cele mai bune canale de Youtube este cel al lui Adam Rosante. Sunt exerciții pentru care nu ai nevoie de echipament special.

Adam Rosante are antrenamente de 1 minut, dar și de 20 de minute, în funcție de cât timp ai. Ce ne place cel mai mult la el e că te face să te simți prost dacă într-o zi nu faci mișcare.

Alt supercanal pentru fitness este cel al Amandei Russell.

Are antrenamente pentru viitoarele mirese, pentru cei care nu vor să alerge dar vor să facă mișcare, dar și pentru persoanele care își doresc să dea jos colăceii de pe burtică.

Când faci mișcare, trebuie să ai grijă mare dacă n-ai un spate tocmai rezistent, sau dacă ai probleme cu genunchii.

Doctorii recomandă anumite exerciții de pilates pentru spate, cum ar fi cele de pe canalul Jessica Valant Pilates.

Jessica este fizioterapeut de aproape 20 de ani și are exerciții medicale dar și pentru modelarea corpului. Și ea postează antrenamente scurte, atât pentru începători, cât și pentru avansați.

La pilates poți să faci febră musculară chiar dacă nu ți se întâmplă asta atunci când mergi la sală.

Când te apuci de ceva și vrei să te ții de treabă, te ajută să-ți creezi niște obiceiuri, un context în jurul activității. De exemplu, să mergi într-un același loc din casă pentru exerciții și să day play unei anumite melodii.

Avicii - Waiting For Love e antrenantă și ușor motivațională. E considerată una dintre cele mai bune piese pentru a face mișcare. 

Comentarii