rsz_shutterstock_281184038

15 bărbaţi vorbesc despre lucrurile pe care nu le apreciază la o FEMEIE

Avem un articol pe care l-am făcut cu ajutorul fetelor din redacţie, un articol în care le-am dat voie să-şi spună of-urile legate de bărbaţi. Mai exact, să enumere câteva chestii pe care nu le apreciază la sexul opus.

E rândul bărbaţilor să facă treaba asta, aşa că, după cum le-am promis, avem câteva declaraţii siropoase de la câţiva doritori:

   

 1. „Nu-mi plac femeile vulgare şi aici mă refer în mod special la limbajul urât.”

MARIUS

 1. „Greu de zis. Sunt multe. Haha. Nu, sincer vorbind, singurul lucru peste care nu pot să trec e machiajul în exces, ăla care-ţi schimbă până şi trăsăturile, de te culci cu Lolita şi te trezeşti cu mama ei vitregă şi rea.”

DANI

 1. „Ai văzut unghiile alea cu sclipici şi modele? Sunt arme albe, serios. Sunt cel puţin odioase. Dacă mai adaugi şi o pietricică, m-ai pierdut din start.”

VLAD

   

 1. „Femeile anorexice mă sperie. Te fac să te întrebi mereu de ce stau atât de mult în baie...”

DORU

 1. „Geloziaaaaaa exagerată. Ok, e normal să fii gelos uneori, dar să te crizezi de fiecare dată când interacţionez cu o altă femeie, e exasperant.”

CORNEL

 1. „Ba, ştii ce mă seacă pe mine? Ok, înţeleg asta cu perioada pe lună şi ce nasoală e, dar e super enervant când o folosesc ca să se poarte urat. Ştii? Azi sunt isterică pentru că sunt în acea perioadă a lunii. Asta chiar nu-i o justificare!”

      

ALEX

 1. „Asta cu generalizatul e moartea pasiunii. „Toţi bărbaţii sunt porci” şi alte bălării. Femeile care pun etichete aşa mainstream sunt limitate.”

FANE

 1. „Mie-mi plac toate femeile, mai puţin alea care nu se spală.. În rest, n-am nicio problemă, sunt basic din fire.”

MIRCEA

 1. „N-aş aprecia niciodată o tipă care cedează super repede. Bine, există şi excepţii, dar e mai greu să stabileşti o conexiune aşa din prima şi să fie atât de puternică încât să dureze în timp. Cred că trebuie să arzi nişte etape. Dacă cedezi repede, îmi pierd interesul la fel de repede.”

RADU

   

 1. „Nu apreciez femeile care dau prea multe detalii intime, gen când le vine sau ce le doare...”

ŞTEFAN

 1. „Cum să zic şi să nu fiu nesimţit... oricât de bine ai arăta, dacă nu gândeşti, nu exişti!”

DORIAN

 1. „Am ieşit la un moment dat cu o tipă super drăguţă, simpatică şi la un moment dat am mângâiat-o pe par şi a început să se streseze că-i pică extensiile. N-a mai sunat-o de atunci.”

SEBI

 1. „Am văzut că mai nou, toate femeile au buzele scăpate de sub control. Nu mi se par deloc mişto buzele umflate cu pompa.”

GEORGE

   

 1. „Eu ştiu sigur că nu-mi plac femeile care nu au simţul umorului, mai ales că eu am prea mult şi mi se pare că-s că la stand-up în România, tu-ţi faci numărul şi nu te aplaudă nimeni.”

COSTEL

 1. „Fetele disperate, frate! Alea care după un suc deja te întreabă de ce n-ai sunat, unde ai fost, de ce, dar c sunteţi mai exact, dacă poate să se mute la tine, poate vrei să-i cunoşti familia, wtf!?”

DAN

Comentarii