Bucuresti | 102,8FM UNKLFNKL - 6 FEET DEEP

Lidia Buble, în rochie neagră, pe blatul de bucătărie. Imaginile fac furori printre fani: ”Ești superbă!”

Lidia Buble
Lidia Buble / Foto: Instagram

Lidia Buble este lipsită de inhibiții și adoră să pozeze în ipostaze sexy. De curând, artista a îmbrăcat o rochie neagră, pe care a asortat-o cu niște pantofi cu tocuri înalte, cu o beretă și cu un accesoriu extravagant și s-a urcat pe blatul de bucătărie.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Andreea Bălan, o nouă escapadă romantică cu Tiberiu Argint. Detaliul inedit care i-a dat de gol: ”Să vă distrați!”

Evident, imaginile au ajuns pe rețelele sociale, iar fanii au fost impresionați de felul în care a pozat artista.

”Cât de frumoasă ești”, ”Ești superbă”, au fost câteva dintre comentarii.

LIDIA BUBLE S-A DESPĂRȚIT DE RĂZVAN SIMION ÎN LUNA IUNIE

Lidia Buble şi Răzvan Simion s-au despărţit după o relaţie de 5 ani. Prezentatorul TV a scris un mesaj pe Instagram prin care explică de ce au luat această decizie.

Lidia Buble, apariție neobișnuită pe TikTok. Motivul pentru care un fan a taxat-o: ”De ce te prostești așa?”

”Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, aşa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost şi pentru tot ce n-am fost... Suntem în continuare o echipă şi construim proiectul muzical şi în rest doi foşti iubiţi, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înţelept”, este mesajul de pe Instagram, prin care Răzvan justifică despărţirea de Lidia Buble.

Galerie foto

Top citite
01 Loredana Groza
Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”
02 Cardi B la Met Gala 2024/ Profimedia
Cardi B, într-o rochie uriașă la Met Gala 2024. Artista a avut nevoie de nouă asistenți să o ajute cu trena
03 lidia buble
De ce nu se afișează Lidia Buble cu iubitul ei, un afacerist de 62 de ani: „Când o să fie să mă mărit, o să anunț”
04 Lidia Buble/ Foto: Instagram
Din ce câștigă Lidia Buble cei mai mulți bani: „Îmi doresc foarte mult ca piesele mele să fie difuzate pe radio”
05 Dua Lipa la Gala TIME100/ Profimedia
Dua Lipa, într-o rochie cu un decolteu generos la Gala TIME100. Artista a fost fotografiată din toate unghiurile pe covorul roșu 
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Loredana Groza/ Foto: Instagram
Loredana Groza, într-o rochie albă decoltată. Artista a poza întinsă provocator pe canapea: „Ne-ai cucerit”

Loredana Groza a bifat încă o apariție plină de senzualitate pe contul său de Instagram. Artista în vârstă de 53 de ani și-a etalat din nou silueta de invidiat într-o rochie decoltată, care i-a pus în evidență formele voluptoase. 

Raluka
Raluka, trup de zeiță într-o ținută nonconformistă. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”

Mereu într-o formă fizică de invidiat și extrem de sigură pe ea, Raluka este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară și nu ratează nicio ocazie pentru a-și surprinde prietenii virtuali.

Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia
Reacția hilară a lui Orlando Bloom când a văzut ținuta extravagantă a lui Katy Perry. Actorul a comparat-o cu o ustensilă pentru gătit

Orlando Bloom și Katy Perry formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood. Cei doi au demonstrat de-a lungul timpului că au o legătură puternică și că se aseamănă foarte mult, mai ales când vine vorba despre umor. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 
Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 

Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 

FILM NOW Hugh Grant a înșelat-o cu o damă de companie, dar i-a rămas prieten apropiat. Elizabeth Hurley, sprijinită de de doi dintre foștii iubiți la premiera celui mai nou film al ei
Hugh Grant a înșelat-o cu o damă de companie, dar i-a rămas prieten apropiat. Elizabeth Hurley, sprijinită de de doi dintre foștii iubiți la premiera celui mai nou film al ei

Hugh Grant a înșelat-o cu o damă de companie, dar i-a rămas prieten apropiat. Elizabeth Hurley, sprijinită de de doi dintre foștii iubiți la premiera celui mai nou film al ei

DIGI WORLD Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer
Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
DIGI SPORT ”Mândră de tine”. A venit din Cipru pentru Elias Charalambous și a întors toate privirile în Capitală
”Mândră de tine”. A venit din Cipru pentru Elias Charalambous și a întors toate privirile în Capitală
DIGI FM Anamaria Ferentz, cerută în căsătorie de iubitul american. Bărbatul are 7 copii și e cu 11 ani mai mare decât ea
Anamaria Ferentz, cerută în căsătorie de iubitul american. Bărbatul are 7 copii și e cu 11 ani mai mare decât ea