Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT JOST - RITUAL (NEW PW)

Lavinia Pîrva, mostră de senzualitate la un spectacol. A cântat îmbrăcată în pantaloni mai scurți decât sacoul și un corset decoltat

lavinia pîrva
Lavinia Pîrva / Foto: Instagram

Recent întoarsă dintr-o vacanță la căldură, în Dubai, Lavinia Pîrva a revenit pe scenă. Zilele trecute, bruneta a fost invitată să cânte la un eveniment, iar pentru această ocazie și-a făcut apariția ca o divă.

Îmbrăcată în negru din cap până-n picioare, într-un corset decoltat, pantaloni foarte scurți, un sacou strălucitor și încălțată cu cizme peste genunchi, soția lui Ștefan Bănică a fost o apariție elegantă și sexy. De altfel, cântăreața, care s-a reorientat muzical și s-a apucat să cânte piese specifice Balcanilor alături de un taraf.

Citește și: Lavinia Pîrva, mândră de cum arată. Și-a făcut un selfie în oglindă, într-un costum de baie cu animal print, în vacanța din Dubai

lavinia pîrva

Lavinia Pîrva / Foto: Instagram

Înaltă, cu forme bine definite și picioare lungi, Lavinia este conștientă că arată foarte bine, așa că, din când în când, iese din zona de confort și își scoate senzualitatea și puterea de seducție la vedere.

De ce nu vor Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică să-și expună băiețelul

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică sunt împreună de aproape 10 ani și au un băiețel de trei ani. / Foto: Instagram

Citește și: Motivul pentru care Lavinia Pârva și Ștefan Bănică s-au căsătorit în secret, în Bulgaria. Artistul: ”A fost exact ce ne-am propus!”

Despre decizia lor de a-l ține pe băiețel departe de lumina reflectoarelor, Ștefan și Lavinia au povestit într-un interviu pentru revista Viva. "Alexandru este foarte năstruşnic acum. Dar, în acelaşi timp, nu ne-am dorit să-l expunem momentan. Cu siguranţă vom face acest lucru atunci când vom simţi", a declarat Lavinia, iar soțul ei a completat, spunând că nu vrea ca cel mic să simtă presiunea că este rodul iubirii dintre două vedete.

"Alexandru are tot dreptul să se bucure de copilăria lui, nu-mi doresc să fie arătat cu degetul că e copilul nostru. Doamne fereşte, nu ne ascundem de lucrul ăsta, dar nici nu-l băgăm în faţă doar de dragul de a apărea. Îmi doresc să se dezvolte exact ca un copil normal, fără presiuni venite din afară", a transmis Ștefan Bănică. 

Citește și: Lavinia Pîrva s-a pozat doar într-un body negru și a pus imaginea pe Instagram. Fanii au apreciat imediat instantaneul: “Ești superbă”

Galerie foto

 

Top citite
01 Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram
Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”
02 lavinia pîrva (2)
Lavinia Pîrva, într-un costum de baie super decupat, pe o plajă exotică. Soția lui Ștefan Bănică duce dorul zilelor de vacanță
03 beyonce
Beyonce, în cei mai scurți pantaloni din garderobă și o bluză transparentă, la petrecerea soțului ei. Imagini de 3 milioane de like-uri
04 Paris Jackson
Superba Paris Jackson adoră pantalonii foarte scurți. Fiica lui Michael Jackson și-a pus în valoare picioarele lungi și subțiri
05 Lavinia Pîrva
Lavinia Pîrva, corp de model în colanți și bustieră. Soția lui Ștefan Bănică și-a surprins fanii: „Absolut fermecătoare!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Dua Lipa
Dua Lipa, în cei mai scurți pantaloni din garderobă, în vacanță, fără pic de machiaj. E conștientă de puterea ei de seducție

Dua Lipa se distrează din plin la acest sfârșit de vară. În costum de baie, în Ibiza cu iubitul, sau în ținute transparente, care par a fi preferatele ei, cântăreața de succes nu se dă la o parte când vine vorba să-și arate trupul de model.

lavinia pîrva in costum de baie
Lavinia Pîrva a pozat ca o divă, în costum de baie, în ipostaze incendiare. Bruneta focoasă, ca desprinsă din Sports Illustrated

Lavinia Pîrva adoră să pozeze în costum de baie, dacă am fi să ne luăm după imaginile pe care le postează pe rețelele sociale. Îi plac vacanțele "la cald", așa că nu le ratează atunci când se ivește ocazia.

Lidia Buble/ Foto: Instagram
Lidia Buble, pe scenă într-un corset transparent și cei mai scurți pantaloni din garderobă: "Am uitat să-mi pun ștrampii"

După o vacanță de două săptămâni în Italia, Lidia Buble și-a reluat seria concertelor. Cu ocazia unui spectacol la Mioveni, solista de 30 de ani și-a arătat ținuta cu care a urcat pe scenă. Una îndrăzneață, de altfel.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți:
Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți: "Mi-am urât înălțimea"

Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți: "Mi-am urât înălțimea"

FILM NOW Mândria lui. Hugh Jackman și fiica sa, răsfăț dulce la o cofetărie în New York. Ava are 18 ani și a fost crescută departe de lumina reflectoarelor
Mândria lui. Hugh Jackman și fiica sa, răsfăț dulce la o cofetărie în New York. Ava are 18 ani și a fost crescută departe de lumina reflectoarelor

Mândria lui. Hugh Jackman și fiica sa, răsfăț dulce la o cofetărie în New York. Ava are 18 ani și a fost crescută departe de lumina reflectoarelor

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT ”Tatăl meu `a explodat`!” A spus totul după 7 ani: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra
”Tatăl meu `a explodat`!” A spus totul după 7 ani: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra
DIGI FM „Doamna Firea ce o fi spus când l-a auzit pe Ciolacu”.Reacția lui Florin Negruțiu după ce Marcel Ciolacu a spus că „Buzăul nu e în Moldova”
„Doamna Firea ce o fi spus când l-a auzit pe Ciolacu”.Reacția lui Florin Negruțiu după ce Marcel Ciolacu a spus că „Buzăul nu e în Moldova”