Bucuresti | 102,8FM WILL SMITH - MIAMI

Kelly Clarkson, după divorțul traumatizant: Probabil nu mă voi mai căsători vreodată

2020 Billboard Music Awards - Show
Kelly Clarkson. Getty Images

Kelly Clarkson a fost invitată la podcastul „Love Someone With Delilah”, unde a vorbit despre viața sa personală, dar mai ales despre cea de după divorțul de Brandon Blackstock.

Artista în vârstă de 39 de ani, jurat al emisiunii The Voice, a declarat că, cel mai probabil, nu se va mai căsători, după despărțirea de fostul soț.

„Nu regret nimic”, a mărturisit ea. „Cred că toate acestea te modelează. Este ceea ce te face o persoană mai bună. E ceea ce te face să recunoști: OK, Am ratat unele semnale de alarmă sau poate le-am ignorat intenționat”. „Am fost la un pas să-mi numesc următorul album Red Flag Collector”, a glumit ea. 

Galerie foto

Kelly a adăugat că divorțul său „a fost unul dintre acele lucruri la care nu te aștepți, dar, în același timp, existau deja oameni în viața mea care îmi spuneau 'Anunță-mă când vrei să ieși la întâlniri'. Știi ce, nu cred că trebuie să ai pe cineva cu tine tot timpul. Îmi place foarte mult munca mea, îmi plac copiii mei, îmi place de mine atunci când sunt creativă. Uneori m-am înăbușit în relații. Este greu să fiu cât de creativă pot pentru că uneori îmi port inima pe mânecă.”

Kelly Clarkson spune acum că este deschisă din nou iubirii. 

„Poate în viitor, nu știi niciodată. Probabil nu mă voi mai căsători vreodată. Dar nu știi niciodată cum e cu dragostea”.

Câștigătoarea American Idol are o avere de 45 de milioane de dolari.

Kelly și Brandon, manager de muzică country, au început să formeze un cuplu în 2011. Au împreună doi copii: River Rose (5 ani) și Remington Alexander (4 ani).

Anul trecut, Clarkson dezvăluia că își dorește mai mulți copii, însă nu și Blackstock care mai are alți doi din căsnicia anterioară.

Vorbind despre căsnicia sa, în 2015, Kelly a declarat că și-a păstrat independența: „Brandon nu este jumătatea mea. El este un întreg, și la fel sunt și eu”.

 
Top citite
01 Kelly Clarkson
Kelly Clarkson, răvășitoare la decernarea premiilor Grammy. Cântăreața a arătat fabulos într-o rochie mulată pe corp, cu umerii goi
02 kelly clarkson (7)
Boala care a făcut-o pe Kelly Clarkson să slăbească mult: "Nu am fost șocată când am aflat"
03 kelly (5)
Kelly Clarkson, transformare radicală. După ce și-a surprins fanii cu noua siluetă, acum a optat pentru o nouă schimbare de look
04 Kelly Clarkson, alături de cei doi copii ai ei
Kelly Clarkson, noi declarații despre divorțul traumatizant. Ce i-au spus cei doi copii a fost sfâșietor pentru cântăreață
05 kelly
Kelly Clarkson și Brandon Blackstock au ajuns la o înțelegere în cadrul divorțului. Suma uriașă pe care i-o va plăti fostului soț
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
*STOCK IMAGES* Kelly Clarkson and Brandon Blackstock country wedding in October 2013
Kelly Clarkson îl vrea afără din casa ei, fostul soț nu dorește să plece. Cum l-a înduplecat Blackstock pe judecător

Kelly Clarkson și Brandon Blackstock și-au spus adio în 2020, după șapte ani de mariaj, dar nu au avut parte de un divorț ușor. Acum, fostul soț al artistei încă mai locuiește în ferma din Montana pe care au împărțit-o în timpul căsătoriei lor, deși Kelly îl dorește plecat din casa pe care ea a câștigat-o la tribunal. 

vedete cu corpuri normale
Vedete cu corpuri “normale”. Celebritățile care refuză să slăbească să se încadreze în tiparele de frumusețe de la Hollywood

Deși în showbizul internațional să ai un “corp perfect” este un atu, dar cel mai adesea o obligație, sunt vedete care nu vor să intre neapărat în timparele impuse de Hollywood.

2019 Billboard Music Awards - Show
De la premiile Billboard, direct pe masa de operaţie. Kelly Clarkson: Am izbucnit în lacrimi de durere după show

La doar câteva ore după ce a găzduit premiile Billboard 2019 din Las Vegas pentru al doilea an consecutiv, Kelly Clarkson a ajuns la spital. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 
Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 

Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 

FILM NOW Hugh Grant a înșelat-o cu o damă de companie, dar i-a rămas prieten apropiat. Elizabeth Hurley, sprijinită de de doi dintre foștii iubiți la premiera celui mai nou film al ei
Hugh Grant a înșelat-o cu o damă de companie, dar i-a rămas prieten apropiat. Elizabeth Hurley, sprijinită de de doi dintre foștii iubiți la premiera celui mai nou film al ei

Hugh Grant a înșelat-o cu o damă de companie, dar i-a rămas prieten apropiat. Elizabeth Hurley, sprijinită de de doi dintre foștii iubiți la premiera celui mai nou film al ei

DIGI WORLD Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer
Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
DIGI SPORT ”Mândră de tine”. A venit din Cipru pentru Elias Charalambous și a întors toate privirile în Capitală
”Mândră de tine”. A venit din Cipru pentru Elias Charalambous și a întors toate privirile în Capitală
DIGI FM Anamaria Ferentz, cerută în căsătorie de iubitul american. Bărbatul are 7 copii și e cu 11 ani mai mare decât ea
Anamaria Ferentz, cerută în căsătorie de iubitul american. Bărbatul are 7 copii și e cu 11 ani mai mare decât ea