Bucuresti | 102,8FM TEDDY SWIMS - THE DOOR

Katy Perry și-a arătat abdomenul plat într-o ținută spectaculoasă. Cum reușește artista să se mențină într-o formă de invidiat

Katy Perry/ Foto: Instagram
Katy Perry/ Foto: Instagram

Katy Perry reușește să atragă atenția fanilor cu fiecare apariție. Recent, artista și-a etalat abdomenul plat într-o ținută inedită pe contul de Instagram. Fanii au reacționat imediat la postarea acesteia. 

Îmbrăcată într-un costum format dintr-un top scurt portocaliu și într-o fustă lungă, asortată, ce avea o crăpătură generoasă pe picior, vedeta a arătat spectaculos. Katy Perry, în vârstă de 37 de ani, și-a prins părul brunet într-un coc lejer la spate și a purtat un machiaj electrizant, care s-a potrivit perfect cu ținuta acesteia. 

Citește și: Momentul în care Katy Perry și-a rupt pantalonii în timp ce cânta a devenit viral. Artista filma pentru emisiunea American Idol

„ORANGE”, a scris aceasta în descrierea fotografiilor postate pe Instagram, adăugând emoticoane cu inimi portocalii.    

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fotografia artistei a strâns peste 455 de mii de aprecieri în doar 14 ore, iar fanii s-au grăbit să o complimenteze în secțiunea de comentarii: „Arăți uimitor”/ „Îți stă foarte bine în portocaliu”/ „Ești superbă”/ „Mi s-a tăiat respirația când am văzut pozele”. 

Cum se menține Katy Perry în formă

Katy Perry a recunoscut în repetate rânduri că are un stil de viață sănătos, fiind mereu atentă la ce mănâncă, astfel încât silueta ei să nu aibă de suferit. Acest lucru s-a văzut și după sarcină, căci artista a reușit să revină la corpul său tonifiat în scurt timp după ce a născut. 

Artista a reuşit să slăbească uluitor, urmând o dietă strictă, care exclude complet grăsimile. Artista mănâncă maxim șase mese pe zi, dar în cantități foarte mici. Ea susține, însă, că este o fană a ciocolatei. Seara, cântăreața a declarat că mănâncă devreme pentru a preveni acumularea de grăsime în stomac.

Citește și: Katy Perry și fiica ei, surprinse la grădina botanică din Santa Barbara. Cât de frumoasă este micuța Daisy

De asemenea, vedeta americană a declarat că urăște exercițiile fizice. Cu toate acestea, îi place ca uneori să sară coarda, întrucât această activitate  o face să se simtă ca și cum ar dansa. Artista suținea într-un interviu oferit în urmă cu ceva timp că sărea coarda timp de aproximativ 30 de minute în fiecare zi, iar beneficiile pentru sănătate sunt imense. 

Galerie foto

Top citite
01 Rihanna/ Profimedia
Rihanna, prima apariție după ce a lipsit de la Met Gala din cauza gripei. Cum s-a afișat artista pe străzile din New York
02 Cardi B la Met Gala 2024/ Profimedia
Cardi B, într-o rochie uriașă la Met Gala 2024. Artista a avut nevoie de nouă asistenți să o ajute cu trena
03 Rihanna/ Profimedia
Motivul pentru care Rihanna a lipsit de la Met Gala 2024. Ce spunea artista cu doar câteva zile înainte de eveniment
04 Katy Perry, Orlando Bloom și fiica lor
Katy Perry, Orlando Bloom și adorabila lor fiică, plimbare prin parc. Pozați într-o ieșire rară, în haine sport, ca o familie normală
05 Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea, seducătoare într-un body transparent. Urmăritorii au reacționat imediat: „Româncele noastre sunt cele mai frumoase”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Lady Gaga și Michael Polansky/ Profimedia
Lady Gaga amplifică zvonurile despre logodna cu Michael Polansky. Gestul care le-a dat de gândit fanilor

Lady Gaga a amplificat zvonurile despre o posibilă logodnă, după ce a fost surprinsă împreună cu partenerul ei, Michael Polansky. Artista în vârstă de 38 de ani și-a acoperit mâna stângă în timp ce părăsea o bază sportivă, unde s-a bucurat de un meci de tenis cu iubitul ei. 

Dua Lipa la Gala TIME100/ Profimedia
Dua Lipa, într-o rochie cu un decolteu generos la Gala TIME100. Artista a fost fotografiată din toate unghiurile pe covorul roșu 

Dua Lipa a făcut furori joi seara la Gala TIME100, care a avut loc în New York. Artista în vârstă de 28 de ani a atras toate privirile într-o rochie strălucitoare, cu un decolteu generos în V. 

Loredana Groza/ Foto: Instagram
Loredana Groza, într-o rochie albă decoltată. Artista a poza întinsă provocator pe canapea: „Ne-ai cucerit”

Loredana Groza a bifat încă o apariție plină de senzualitate pe contul său de Instagram. Artista în vârstă de 53 de ani și-a etalat din nou silueta de invidiat într-o rochie decoltată, care i-a pus în evidență formele voluptoase. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 
Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 

Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 

FILM NOW Orlando Bloom, adevărul despre singurul rol pe care nu a vrut să-l joace: „Mi-am șters filmul din minte”
Orlando Bloom, adevărul despre singurul rol pe care nu a vrut să-l joace: „Mi-am șters filmul din minte”

Orlando Bloom, adevărul despre singurul rol pe care nu a vrut să-l joace: „Mi-am șters filmul din minte”

DIGI WORLD Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer
Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
DIGI SPORT Ion Țiriac și-a făcut testamentul: ”Am 33 de copii!” Ce se va întâmpla cu miliardele sale
Ion Țiriac și-a făcut testamentul: ”Am 33 de copii!” Ce se va întâmpla cu miliardele sale
DIGI FM Anamaria Ferentz, cerută în căsătorie de iubitul american. Bărbatul are 7 copii și e cu 11 ani mai mare decât ea
Anamaria Ferentz, cerută în căsătorie de iubitul american. Bărbatul are 7 copii și e cu 11 ani mai mare decât ea