Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE DJ SNAKE - SG (2)

Kanye West, surprins în picioarele goale într-un restaurant din Dubai. Prima apariție a rapperului după zvonurile despre divorț

Kanye West and Julia Fox on a date night at Craig's!
Kanye West. Profimedia

Kanye West, care se află în Orientul Mijlociu cu fiica sa, North West, pe care o are împreună cu fosta soție Kim Kardashian, și-a surprins fanii după ce a apărut în picioarele goale într-un restaurant din Dubai. Artistul a plecat în vacanță fără actuala sa soție, Bianca Censori, întărind și mai mult zvonurile că cei doi au divorțat. 

Artistul în vârstă de 46 de ani s-a fotografiat împreună cu celebrul Chef Nobu Matsuhisa. Kanye purta o pereche de pantaloni negri lejeri și un tricou asortat, folosind un hanorac gri pentru a-și acoperi capul. Ce i-a surprins pe fani a fost faptul că acesta era desculț, însă Chef Nobu a dezvăluit motivul pentru care rapperul nu purta încălțăminte. 

Citește și: Kanye West îi dă instrucțiuni clare și stricte soției sale. Bianca nu are voie să vorbească și e obligată să poarte numai anumite haine

Pe contul său de Instagram, celebrul bucătar a postat câteva fotografii cu Kanye, scriind la descriere: „Motivul pentru care e desculț este că mi-a dat mie pantofii pe care îi purta”. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De asemenea, Nobu a mai dezvăluit că rapperul și-a început ziua în Dubai cu o masă la restaurantul său din complexul exclusivist Atlantis The Royal. 

Citește și: Momentul în care Kanye West întrerupe brusc o ședință de pedichiură a fost filmat: "Au! Sunt degetele mele, m-a durut!"

Cântărețul a călătorit la începutul acestei luni cu fiica sa, North, în vârstă de 10 ani. cei doi au explorat împreună împrejurimile, însă fanii au observat că rapperul nu a fost însoțit de actuala sa soție, Bianca Censori. Tânăra în vârstă de 28 de ani se află în prezent în Australia, vizitându-și familia și prietenii. 

Recent au apărut zvonuri că prietenii Biancăi sunt îngrijorați din cauza căsniciei acesteia cu Kanye și au intervenit pentru a-i despărți.

Galerie foto

Top citite
01 Elvis Presley/ Profimedia
Autopsia secretă a lui Elvis Presley. Care ar fi adevărata cauză a morții legendarului cântăreț
02 Sophie Turner și Taylor Swift
Taylor Swift, eroina lui Sophie Turner, după divorțul de Joe Jonas: "Are o inimă de aur". Solista a lăsat-o să stea în casa ei
03 CRBL și elena
Elena s-a reinventat după divorțul de CRBL. Fosta soție a artistului, imagini virale pe TikTok: „Viață nouă, noi începuturi”
04 Rihanna/ Profimedia
Rihanna, prima apariție după ce a lipsit de la Met Gala din cauza gripei. Cum s-a afișat artista pe străzile din New York
05 crbl
Ce relație are CRBL cu fiica lui, Alessia, după divorțul de Elena: „Nu pot să trec peste cei 7 ani de acasă”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Cardi B la Met Gala 2024/ Profimedia
Cardi B, într-o rochie uriașă la Met Gala 2024. Artista a avut nevoie de nouă asistenți să o ajute cu trena

Cardi B a strălucit la Met Gala 2024 într-o rochie neagră supradimensionată, având nevoie de nu mai puțin de nouă asistenți pentru a o ajuta cu trena extravagantă.

Rihanna/ Profimedia
Motivul pentru care Rihanna a lipsit de la Met Gala 2024. Ce spunea artista cu doar câteva zile înainte de eveniment

Met Gala 2024 a avut loc seara trecută la Muzeul Metropolitan de Artă din New York, iar vedetele s-au întrecut în ținute care mai de care mai extravagante. Cu toate acestea, Rihanna a lipsit de la evenimentul fashion al anului, iar fanii artistei și-au exprimat îngrijorarea.

CRBL
CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

CRBL a surprins pe toată lumea atunci când a anunțat divorțul de Elena, cea care i-a fost soție 16 ani, iar acum artistul a rupt tăcerea și a oferit noi declarații despre separarea de mama fiicei lui.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Părinții mei au avut unele îngrijorări". Mărturisirile unei tinere care s-a măritat cu un bărbat cu 19 ani mai mare

"Părinții mei au avut unele îngrijorări". Mărturisirile unei tinere care s-a măritat cu un bărbat cu 19 ani mai mare

FILM NOW Când ar fi apărut problemele dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu erau pe aceeași lungime de undă!”
Când ar fi apărut problemele dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu erau pe aceeași lungime de undă!”

Când ar fi apărut problemele dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu erau pe aceeași lungime de undă!”

DIGI WORLD A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor
DIGI SPORT ”Plin de ciudați”. ”Cea mai frumoasă sportivă din România” a dezvăluit ce-a pățit, ani de zile la rândul, pe internet
”Plin de ciudați”. ”Cea mai frumoasă sportivă din România” a dezvăluit ce-a pățit, ani de zile la rândul, pe internet
DIGI FM Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
UTV Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort