Bucuresti | 102,8FM Cozy Tunes cu Liviu Hodor TEDDY SWIMS - THE DOOR

Jennifer Lopez a dat uitării relația cu Alex Rodriguez. Ce gest a făcut artista

Jennifer Lopez's MTV VMA's Vanguard Award Celebration At Beauty & Essex In NY

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit în aprilie, după ce au încercat în zadar să-și rezolve problemele care le-au afectat relația. Cu toate acestea, artista a păstrat toate imaginele cu fostul ei logodnic pe rețelele sociale, în ciuda faptului că la scurt timp a început o relație cu Ben Affleck. Însă, gestul cel mare a fost făcut zilele trecute.

Fanii acesteia au observat de curând că Jennifer, în vârstă de 52 de ani, a șters aproape toate fotografiile de pe Instagram în care apărea alaturi de A-Rod (iar acestea nu erau puține) și, în plus, a încetat să-l mai urmărească.

Citește și: Jessie J, despre calvarul trăit din cauza bolii Meniere: "Câteodată cedez. Toată speranța dispare"

Printre postările șterse de pe pagina ei de Instagram se numără un videoclip cu un buchet gigant de flori pe care l-a primit de la fostul jucător de la Yankees, în vârstă de 46 de ani, de Ziua Îndrăgostiților, precum și fotografii în care cei doi pozează împreună în timpul inaugurării președintelui Joe Biden. Cu toate acestea, Rodriguez apare încă într-o serie de fotografii familie, la fel ca fiicele sale, Ella și Natasha.

Deși Lopez nu îl mai urmărește în prezent pe Rodriguez pe platforma de socializare, el o urmărește în continuare și nu a renunțat încă la imaginile pe care le are cu fosta lodognică.

Citește și: Kit Harington, cum nu l-ai mai văzut până acum. „Jon Snow” s-a apucat de cântat la „The Tonight Show”: Îți trebuie ceva curaj

La mijlocul lunii aprilie, Lopez și Rodriguez au declarat oficial că se despart, la câteva săptămâni după ce au încercat să rezolve problemele din trecut.

"Ne-am dat seama că suntem mai buni că prieteni și așteptăm cu nerăbdare să rămânem așa. Vom continua să lucrăm împreună și să ne sprijinim reciproc în cadrul afacerilor și proiectelor noastre comune. Ne dorim binele unul ceiluilalt și copiilor noștri", a spus perechea într-o o declarație comună către People la momentul respectiv. "Din respect pentru ei, singurul alt comentariu pe care îl avem este să mulțumim tuturor celor care ne-au transmis cuvinte amabile și sprijin."

Galerie foto

Top citite
01 Jennifer Lopez la Met Gala 2024
Jennifer Lopez, criticată pentru felul în care a interacționat cu o reporteră la Met Gala: "Wow, cum a privit-o de sus în jos"
02 Delia și Antonia/ Foto: Instagram
Val de reacții după ce Delia și Antonia și-au editat o fotografie: „Ați fost la Met Gala?”. Comentariul lui Alex Velea
03 Cristina Ștefania/ Foto: Instagram
Cristina Ștefania, într-un top care a lăsat la vedere mai mult decât trebuia: „Câți dintre voi ați dat zoom?”
04 Mădălina Ghenea/ Foto: Instagram
Mădălina Ghenea, surprinsă în timp ce făcea duș în largul mării, pe o ambarcațiune: „Acum știm cum fac duș zeițele!”
05 delia
Cum ar arăta Delia dacă ar fi bărbat. Artista s-a jucat cu inteligența artificială și a creat isterie în online: „Ai înnebunit de tot”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Cristina Ștefania/ Foto: Instagram
Cristina Ștefania știe cum să-și pună silueta în evidență. Artista s-a pozat într-un top minuscul, cu abdomenul la vedere

Cristina Ștefania a bifat încă o apariție îndrăzneață pe contul său de Instagram. Logodnica lui Speak a făcut furori într-un top minuscul, care i-a lăsat abdomenul plat la vedere. 

Mădălina Ghenea
Cum a reacționat Mădălina Ghenea când a fost întrebată dacă și-a operat nasul: „Arăți uimitor oricum”

Considerată una dintre cele mai frumoase femei, Mădălina Ghenea reușește să cucerească cu fiecare apariție în mediul online. Actrița originară din Slatina își dorește să păstreze o legătură strânsă cu fanii săi de pe rețelele de socializare, astfel că, atunci când îi permite timpul, încearcă să răspundă la toate întrebările urmăritorilor ei. 

Antonia/ Foto: Instagram
Antonia, imaginea senzualității pe Instagram. Artista s-a fotografiat întinsă pe canapea într-o rochie roșie ca focul

Antonia a reușit din nou să-și surprindă cei peste 2,8 milioane de fani de pe contul de Instagram cu o fotografie spectaculoasă. Recent, celebra cântăreață în vârstă de 34 de ani și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată, pozând senzual pe o canapea. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 
Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 

Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 

FILM NOW Orlando Bloom, adevărul despre singurul rol pe care nu a vrut să-l joace: „Mi-am șters filmul din minte”
Orlando Bloom, adevărul despre singurul rol pe care nu a vrut să-l joace: „Mi-am șters filmul din minte”

Orlando Bloom, adevărul despre singurul rol pe care nu a vrut să-l joace: „Mi-am șters filmul din minte”

DIGI WORLD Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer
Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
DIGI SPORT Jackpot! Sorana Cîrstea s-a calificat în optimi la Roma și a dat lovitura. Cu cine va lupta pentru un loc în sferturi
Jackpot! Sorana Cîrstea s-a calificat în optimi la Roma și a dat lovitura. Cu cine va lupta pentru un loc în sferturi
DIGI FM Anamaria Ferentz, cerută în căsătorie de iubitul american. Bărbatul are 7 copii și e cu 11 ani mai mare decât ea
Anamaria Ferentz, cerută în căsătorie de iubitul american. Bărbatul are 7 copii și e cu 11 ani mai mare decât ea