Bucuresti | 102,8FM MIRCEA de la 10 cu MIRCEA IVAN ADI ISTRATE - REGRETI (M2)

Janet Jackson nu știe când va lansa un nou album: ”Iubesc să fac muzică, dar acum jobul meu numărul unu este să fiu mamă!”

Janet Jackson
Janet Jackson / Profimedia Images

Au trecut șapte ani de când Janet Jackson a lansat un album, iar fanii ei sunt nerăbdători ca această să scoată noi piese, însă mai au au de așteptat, potrivit declarațiilor făcute de artistă.

În vârstă de 56 de ani, Janet Jackson apare pe coperta revistei Essence, iar în cadrul unui interviu a vorbit despre când va lansa un nou album. Deși adoră să facă muzică, ea a mărturisit că nu știe exact când va lansa un nou album, întrucât pe primul plan se află fiul ei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Primele imagini cu Janet Jackson în public, după aproape un an. Cum arată astăzi sora lui Michael Jackson

”Chiar dacă e ceva ce îmi place foarte mult, chiar dacă vorbim de jobul meu, știu că voi lansa muzică nouă la un moment dat. Dar nu știu când. Iubesc foarte mult să cânt, dar jobul meu numărul unu este să fiu mamă.”, a spus ea, potrivit revistei People.

Cântăreața în vârstă de 56 de ani a născut un băiețel în ianuarie 2017.

Totodată, în cadrul unui interviu pentru Essence, ea a recunoscut că să fie celebră nu înseamnă mult pentru ea.  Sora lui Michael Jackson a spus că nu și-a expus niciunul dintre cele cinci premii Grammy în casă și susține că succesul vine din altă parte, și anume din timpul petrecut cu fiul ei, pe nume Eiissa.

Janet Jackson, afectată de „atacurile crude” ale lui Michael Jackson, din cauza kilogramelor în plus

În documentarul lansat la începutul acestui an, pentru a marca cea de-a 40-a aniversare a albumului omonim de debut al artistei,  Janet Jackson a vorbit despre fratele ei, regretatul Michael Jackson, dezvăluind că acesta a criticat-o mult timp din cauza greutății sale, numind-o „porc” sau „vacă”.

Citește și: Janet Jackson, afectată de ”atacurile crude” ale lui Michael Jackson, din cauza kilogramelor în plus: ”Mă numea porc!”

Cântăreața este protagonista unui documentar lansat la sfârșitul lunii ianuarie, iar în cadrul acestuia, ea a dezvăluit că fratele ei obișnuia să o critice din cauza kilogramelor în plus.

„Au fost dăți când Mike obișnuia să mă necăjească punându-mi diferite porecle. Porc, cal, vacă. Cu siguranță ar râde de acele vremuri, așa cum fac și eu acum, însă, cumva, vorbele lui m-au rănit. Stima de sine a avut de suferit.”, a explicat ea, potrivit Metro.

„Când cineva îți spune că ești prea grasă, cu siguranță te afectează.”

Janet și-a uimit fanii în urmă cu 5 ani, atunci când s-a aflat că a dat naștere unui băiețel. Aceasta a devenit mamă la 50 de ani. Janet s-a despărțit de tatăl copilului, multi-miliardarul din Quatar Wissam Al Mana, iar în 2019 s-a mutat în Londra cu cel mic.

Galerie foto

Top citite
01 Feli Donose
Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”
02 Paris Jackson
Paris, fiica lui Michael Jackson, gata să-și spună povestea prin muzică. De ce spune că piesele ei ar putea fi greu de ascultat
03 The 2022 Met Gala Celebrating "In America: An Anthology of Fashion" - Arrivals
Gwen Stefani, siluetă de puștoaică într-o salopetă ultra mulată, la 54 de ani. Ce spune despre „miracolul” care i-a repornit viața
04 Katherine Jackson și copiii lui Michael Jackson/ Profimedia
Fiul cel mic al lui Michael Jackson, în război cu bunica sa. Blanket nu o lasă pe Katherine să folosească fondurile imobiliare 
05 Radu și Ștefan Bănică
Radu Ștefan Bănică, despre momentul când a participat la primul eveniment cu tatăl lui. Andra a crezut că e un asistent
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Shara și Chaz Bono/ Profimedia
Lovitură pentru Cher. Artista nu a fost invitată la nunta fiului său: „Vor o ceremonie simplă, fără teatrul ei ieftin” 

Cher se confruntă cu o criză de familie, după ce s-a aflat că artistei i-a fost interzis să apară la nunta fiului său, Chaz Bono. Cântăreața nu-și va putea vedea fiul mergând spre altar împreună cu partenera lui, Shara Blue Mathes.

PREMIUM EXCLUSIVE Jennifer Lopez Gives Wedding Day Vibes By Rocking Gorgeous White Dress To Visit Ben On Set [NO SIPA]
Ce părere au gemenii lui Jennifer Lopez despre muzica mamei lor: „M-a durut când mi-au spus”

Jennifer Lopez este una dintre cele mai cunoscute artiste din lume. Vedeta și-a demonstrat talentul atât în industria muzicală, cât și în actorie, însă rolul de mamă rămâne cu siguranță cel mai important pentru ea. Cântăreața în vârstă de 54 de ani are doi copii, pe gemenii Max și Emme, în vârstă de 15 ani, din fosta căsnicie cu Marc Anthony. 

Britney Spears/  Profimedia
Britney Spears, declarații după ce s-a spus că ar urma să înregistreze un nou album: „Nu mă voi întoarce în industria muzicală!”

Reprezentanți din industria muzicală depun eforturi susținute pentru a o convinge pe Britney Spears să revină în studio pentru a înregistra un nou album, susține o sursă apropiată artistei, potrivit Daily Mail.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Kate Beckinsale, după ce a fost acuzată că a apelat la operații estetice: „Nu mă îngrijorează îmbătrânirea, mi-am găsit tatăl mort!”
Kate Beckinsale, după ce a fost acuzată că a apelat la operații estetice: „Nu mă îngrijorează îmbătrânirea, mi-am găsit tatăl mort!”

Kate Beckinsale, după ce a fost acuzată că a apelat la operații estetice: „Nu mă îngrijorează îmbătrânirea, mi-am găsit tatăl mort!”

FILM NOW Fiul lui Nicolas Cage, acuzat că și-a lovit mama. Femeia a fost fotografiată având un ochi vânăt și mai multe răni pe față
Fiul lui Nicolas Cage, acuzat că și-a lovit mama. Femeia a fost fotografiată având un ochi vânăt și mai multe răni pe față

Fiul lui Nicolas Cage, acuzat că și-a lovit mama. Femeia a fost fotografiată având un ochi vânăt și mai multe răni pe față

DIGI WORLD O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"
DIGI SPORT FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”
FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”
DIGI FM Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”
Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”