artisti

J.Lo., Madonna, Ricky Martin și alte celebrități, mesaje de susținere după atentatul din Barcelona

Madonna, Jennifer Lopez, actorul Antonio Banderas sau astronautul american Scott Kelly sunt doar câteva dintre numele sonore care au publicat mesaje prin care își exprimă regretul și suportul după atentatul sângeros din Barcelona.

"Avem nevoie de mai multă lumină în lumea asta. Spuneţi o rugăciune şi aprindeţi o lumânare pentru Barcelona", a scris Madonna pe o rețea de socializare.

Cântăreața și actrița Jennifer Lopez a transmis "multă dragoste şi pace marelui oraş Barcelona şi tuturor oamenilor lui minunaţi”.

"Barcelona, suntem alături de tine. Nu există loc pentru terorism pe Pământ. Gândurile mele sunt alături de toţi cei afectaţi de oribilul atac", a transmis astronautul american Scott Kelly, atașând totodată și o fotografie a orașului, făcută din spațiu.

"Topiţi într-o singură îmbrăţişare cu Barcelona", a transmis Antonio Banderas.

Ricky Martin a postat pe o rețea de socializare o imagine alături de hashtag-ul în catalană #TotsSomBarcelona (toţi suntem Barcelona).

Pe 17 august, 13 persoane și-au pierdut viața și peste 100 au fost rănite într-un atac terorist ce a avut loc în centrul Barcelonei, când o dubă a pătruns în zona pietonală dintre Plaça Catalunya şi mozaicul lui Joan Miró.