shutterstock 515518501

Îți dăm IDEI pentru Valentine's Day! TOP 9 cadouri COOL pentru el sau ea 

Noi trebuie să recunoaștem că suntem ușor depășiți de isteria cu Valentine's Day, însă, este foarte probabil ca mulți dintre voi să se afle în aceeași situație ca și noi și pe deasupra, să mai aibă și o iubită nervoasă acasă. Așa că ne-am hotărât să le sărim în ajutor celor care au lăsat cadourile de Valentine's Day pe ultima sută de metri sau...mă rog, așteptările iubitei.

Prin urmare, am căutat cu disperare variante de cadouri cool cu care să vă scăpăm de belea. Și asta ne-a ieșit:

1. O lecție de echitație. Există numeroase centre de echitație în apropierea Bucureștiului, iar prețurile se învârt în jurul a 100 ron/sedință. Asta presupunând că prietena are curaj să se urce pe cal .

2. O vizită la adăpostul de animale salvate din situații nefericite. De regulă, asta nu te va costa nimic, însă dacă decizi să le faci o vizită, nu te duce cu mâna goală. Interesează-te ce nevoi există acolo și procedează în așa fel încât să mergi măcar cu o pungă de mâncare.

3. Nisip Kinetic - n-ai idee ce distracție poate să iasă prin casă cu voi doi, o podea și o pungă de nisip kinetic. La un simplu search pe google, vei găsi numeroase variante. Alege una colorată :)

4. O vizită la un restaurant în care vă gătiți singuri mâncarea. Barem așa nu există riscul să vă plictisiți.

5. O vizită la “Anger Room”. Da, camera aia în care plătești și apoi spargi tot ce-ți iese în cale. Cu cască de protecție și tot tacâmul. N-are cum să iasă altfel decât superfunny, ca să nu mai vorbim de faptul că o dată ce v-ați eliberat de stres...:))))

6. O vizită la piscina cu bile. Un loc ideal de distracție și poze super tari.

7. O veioză handmade. Ai vreo sticlă goală de ceva care a fost bun pe acasă? N-o arunca. Fă-o veioză. La un simplu search pe net vei vedea că este mega simplu să-ți iasă ceva beton. Și să fim serioși, nici nu implică prea multă cheltuială, iar rezultatul îl sau o va bucura mai mult ca un cadou random.

8. Bilete la teatru/operă. Într-o lume ușor înstrăinată de cultură, o astfel de ieșire n-are cum să vă prindă decât bine. Plus că dacă te uiți la prețurile biletelor la teatru, o să ai un mic șoc. Sau mă rog, o să te bucuri...din păcate pentru cultura noastră.

9. O lecție de dans la o școală cu cursuri specializate. Vă veți distra, cu siguranță, mult mai tare ca la restaurant. Plus că s-ar putea să descoperiți că vă place. Sau nu.

Comentarii