the-pussycat-dolls

Scandalul sexual continuă! Fetele de la The Pussycat Dolls, abuzate de şefi din industria muzicală?

Scandalul sexual de la Hollywood ia proporţii şi s-a extins şi în industria muzicală. Tot mai multe artiste au dezvăluit secretele murdare din spatele succesului.

Kaya Jones, fosta componentă a trupei The Pussycat Dolls, a dezvăluit că persoane importante de lumea divertisementului le-au obligat să facă sex cu ele.

"Vreţi să spun adevărul? Nu am fost într-o trupă de fete. Am fost într-o lume a prostituţiei. S-a întâmplat să cântăm şi să devenim celebre. Am aparţinut unor omanei care au făcut bani pe spatele nostru. Cât de rău a fost mă întreabă oamenii? Destul de rău. Am renunţat la visul meu, la colegele de trupă şi la un contract de 13 milioane de dolari",  a fost mesajul postat de Kaya pe Twitter.

Fondatorul trupei The Pussycat Dolls, Robin Antin, a rămas surprins de aceste acuzaţii şi a declarat că acestea sunt numai minciuni. Mai mult, el spune că niciodată Kaya nu a fost o membră deplină a grupului The Pussycat Dolls. 

Nicole Scherzinger, MOMENTE HOT la plajă cu fostul iubit al Mariei Sharapova

Şi Nicole Scherzinger respinge acuzaţiile făcute de Kaya. "Afirmaţiile ei datează de cel puţin 10 ani şi nu a dat niciun nume concret a celui sau celor care au abuzat-o".

Kaya Jones a făcut parte din trupa The Pussycat Dolls din 2003 până în 2005. Grupul feminin este unul dintre cele mai de succes din istorie. A vândut 53 de milioane de copii până la destrămarea din 2010.

MAI CITEŞTE: Boala de care nu a ştiut nimeni! Nicole Scherzinger a dezvăluit drama prin care a trecut

Comentarii