Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT MARTIN GARRIX - WE ARE THE PEOPLE

Scandalul sexual continuă! Fetele de la The Pussycat Dolls, abuzate de şefi din industria muzicală?

the-pussycat-dolls

Kaya Jones, fosta componentă a trupei The Pussycat Dolls, a dezvăluit că persoane importante de lumea divertisementului le-au obligat să facă sex cu ele.

"Vreţi să spun adevărul? Nu am fost într-o trupă de fete. Am fost într-o lume a prostituţiei. S-a întâmplat să cântăm şi să devenim celebre. Am aparţinut unor omanei care au făcut bani pe spatele nostru. Cât de rău a fost mă întreabă oamenii? Destul de rău. Am renunţat la visul meu, la colegele de trupă şi la un contract de 13 milioane de dolari",  a fost mesajul postat de Kaya pe Twitter.

Fondatorul trupei The Pussycat Dolls, Robin Antin, a rămas surprins de aceste acuzaţii şi a declarat că acestea sunt numai minciuni. Mai mult, el spune că niciodată Kaya nu a fost o membră deplină a grupului The Pussycat Dolls. 

Nicole Scherzinger, MOMENTE HOT la plajă cu fostul iubit al Mariei Sharapova

Şi Nicole Scherzinger respinge acuzaţiile făcute de Kaya. "Afirmaţiile ei datează de cel puţin 10 ani şi nu a dat niciun nume concret a celui sau celor care au abuzat-o".

Kaya Jones a făcut parte din trupa The Pussycat Dolls din 2003 până în 2005. Grupul feminin este unul dintre cele mai de succes din istorie. A vândut 53 de milioane de copii până la destrămarea din 2010.

MAI CITEŞTE: Boala de care nu a ştiut nimeni! Nicole Scherzinger a dezvăluit drama prin care a trecut

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Top citite
01 kanye west
Momentul în care Kanye West întrerupe brusc o ședință de pedichiură a fost filmat: "Au! Sunt degetele mele, m-a durut!"
02 Selena Gomez
Scandal după decernarea premiilor Grammy. Internauții, revoltați că Selena Gomez n-a câștigat niciun trofeu: ”Merita din plin!”
03 The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute Benefit Celebrating the Opening of Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology, Arrivals, The Metropolitan Museum of Art, NYC, New York, America - 02 May 2016
Ce se întâmplă între Gigi Hadid și Zayn Malik după ce mama acesteia l-a acuzat pe artist că a lovit-o: ”Se concentrează pe fiica lor!”
04 Chris Brown
Chris Brown, din nou în centrul unui scandal. Fostul iubit al Rihannei este acuzat că a lovit o femeie în locuința lui din L.A
05 kim kardashian scandal
Kim Kardashian, în mijlocul unui scandal uriaș. Imaginile postate de la ziua ei au stârnit furie printre fani: "Ești o insensibilă, oamenii mor!"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Daily Instagram Posts
Nicole Scherzinger, în ținută din latex culoarea pielii. Artista și-a încântat fanii cu imagini de la filmările clipului "React"

Nicole Scherzinger și-a încântat fanii cu imagini de la filmările noului clip Pussycat Dolls, React, în care apare într-un top și bikini din latex nude.

Pussycat Dolls Play Auckland
Cum își promovează The Pussycat Dolls noul clip, la o lună de la apariția care a dus la sute de plângeri la CNA-ul britanic

The Pussycat Dolls își promovează noul videoclip în ținute mulate și foarte decupate, la mai bine de o lună de la apariția similară de la X Factor când sute de plângeri au fost înregistrare la CNA-ul britanic din cauza costumelor pe care fetele au ales să le poarte și a mișcărilor de dans pe care publicul le-a considerat prea mult.

the-pussycat-dolls
Revenirea The Pussycat Dolls, peste 400 de plângeri la CNA-ul britanic. Imaginile care i-au deranjat pe telespectatori

The Pussycat Dolls s-au reunit după 10 ani, iar controversatul lor show din finala X Factor Celebrity a stârnit reacții care mai de care mai aprinse.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

FILM NOW Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”
Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
DIGI SPORT Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
DIGI FM Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani