parfum-blana-pisica

S-a lansat parfumul cu miros de blană de pisică

Gata cu pisicelile pe Facebook şi alte reţele de socializare, treaba a devenit serioasă. O companie americană a lansat recent un parfum cu miros de blană ce pisică.

Demeter Fragrance Library, cu sediul în New York, specializată în arome inspirate din izurile din viața cotidiană, a dezvoltat parfumul 'Kitten Fur', destinat în special pasionaților de feline de companie. Parfumul 'Kitten Fur' este comercializat sub mai multe forme, printre care se numără colonie, deodorant roll-on, loțiune de corp, gel de duș și difuzor de ulei esențial, pentru cei care doresc ca întreaga încăpere să miroasă ca o pisică gigantică. Prețul unui astfel de produs variază între 6 dolari și 39,95 dolari, în funcție de varianta aleasă și de cantitate.

Aceasta nu este, însă, prima încercare a unei companii de a încapsula mirosul specific al pisicii. Felissimo, o societate din Japonia, a scos pe piață în 2015 un spray cu iz de cap de pisică, despre care se spune că ar fi similar cu acela al pâinii coapte. S-a mers chiar mai departe. Această companie a dezvoltat recent un luciu de buze despre care se spune că ar conferi senzația unui botic umed de felină.

Comentarii