nick-carter-backstreet-boys-splash

Nick Carter de la Backstreet Boys este acuzat de viol de cântăreaţa Melissa Schuman

Tot mai multe persoane se alătură campaniei campaniei #metoo, în care povestesc cum au fost abuzate, hărţuite sau chiar violate. Mai nou, Nick Carter de la Backstreet Boys este acuzat de viol de Melissa Schuman.

Aceasta spune că a fost violată de Nick când avea 18 ani. Melissa Schuman, care a făcut parte din grupul DREAM,  susţine, într-un mesaj publicat pe blogul ei, că Nick Carter a violat-o în 2002, în apartamentul lui din Santa Monica, în timpul unei zile libere de la filmările pentru "The Hollow".

melissa-schuman-splash

foto Splash

Potrivit artistei, incidentul a avut loc după ce Carter a invitat-o pe ea şi pe o prietenă a ei în apartamentul său, unde au consumat băuturi alcoolice. Schuman a scris că ea şi Carter au intrat în baie şi au început să se sărute, dar că ea l-a respins atunci când acesta a vrut să întreţină relaţii sexuale cu ea.

nick-carter2-splash

foto Splash

Nick Carter a respins acuzaţiile şi a transmis un comunicat de presă în care a precizat că nu a ştiut că relaţia lor a avut loc fără consimţământ."Sunt şocat şi mâhnit de acuzaţiile pe care mi le aduce Melissa Schuman. Melissa nu mi-a spus niciodată că ceva din ceea ce am făcut a fost fără consimţământul ei. Am continuat să înregistrăm o melodie şi să cântăm împreună, iar eu am respectat-o şi am sprijinit-o întotdeauna, atât în plan personal, cât şi profesional. Aceasta este prima dată când aud despre aceste acuzaţii, la aproape două decenii după acel moment (în care a întreţinut relaţii sexuale cu Schuman, n.r.). Este împotriva firii mele să provoc disconfort sau să îi fac rău cuiva în mod intenţionat", a transmis Nick Carter. (foto Splash)

MAI CITEŞTE: "Am fost violată de Weinstein după premiile BAFTA!" Actriţa a susţinut în lacrimi conferinţa de presă

Comentarii