tara-reid-game-of-thrones

Imagini horror cu Tara Reid! Cum a ajuns să arate actriţa din filmul American Pie 2

Una dintre frumuseţile de la Hollywood a ajuns de nerecunoscut. Tara Reid, care întorcea multe capete, s-a relaxat în Mexic. În costum de baie, actriţa arată ca şi cum ar suferi de o boală teribilă.

Tara s-a relaxat alături de prieteni în Tulum, Mexic, numai că imaginea ei actuală este departe de strălucirea de altădată.

Actriţa care a jucat în filmul American Pie 2 a slăbit foarte mult, iar asta este evident. Mulţi spun că e totuşi prea mult. 

De fapt, a ajuns doar piele şi os, imagine care nu o avantajează deloc. Tara nu a fost însoţită în această vacanţă de noul ei iubit, antreperenorul Ted Dhanik. Cei doi s-au cunoscut petrecerea dată de Christina Milian, cu ocazia zilei de naştere, în septembrie 2017. 

Tara Reid a devenit ţinta ironiile pe net, mulţi spunând că ar prefera să le spună cam din an nu a mai mâncat? Tara a fost trolată în fel şi chip, fapt ce a deranjat-o foarte tare. Ea a declarat pentru E! News că mănâncă precum un om obişnuit, numai că metabolismul nu o ajută să ia în greutate. 

 

A post shared by Tara Reid (@tarareid) on

Comentarii