harry-styles-We Can Survive 2017

Fanii au fost revoltaţi de comportamentul lui Harry Styles în timpul unui concert caritabil

Harry Styles, fostul component al trupei One Direction, şi-a pus fanii în cap după un gest pe care l-a făcut în timpul unui conceert caritabil, desfăşurat în Los Angeles.

Harry a fost invitat să cânte sâmbătă, 21 octombrie, la We Can Survive 2017 . La acest eveniment, care a strâns bani pentru Young Survival Coalition, care se ocupă de femeile tinere diagnosticate cu cancer la sân, au mai cântat Alessia Cara, Kesha, Lorde, Macklemore, P!nk, Sam Hunt şi Sam Smith.

Harry, care a purtat un costum creat de Stella McCartney, şi-a început recitalul, liniştit, cu o baladă. La un moment dat, pe parcursul show-ului, o fană aflată în faţa scenei pur şi simplu s-a luptat cu ceilalţi spectatori pentru a-l atinge pe Harry. Pentru că insista prea mult, Harry i-a luat mâna şi i-a dat-o la o parte. 

Momentul a fost filmat şi postat pe Twitter, acolo unde fanii şi-au împărţit reacţiile. Unii cred că gestul său a fost deplasat şi că nu pune mare preţ pe admiratorii săi, alţii că Harry a procedat corect, altfel ar fi ieşit mult mai rău. 

Cea care a postat clipul pe Twitter a scris în dreptul lui: "A disgusting person grabbed @Harry_Styles' crotch & he pulled her hands away & stand so fast."

O altă admiratoare i-a luat apărarea lui Harry Styles, deşi răspunsul pentru cea care l-a pus la zid pentru comportamentul lui Harry a fost deplasat. 

După acest moment, Harry Styles şi-a continuat concertul şi nu s-a mai apropiat de publicul din faţa scenei. 

MAI CITEŞTE: Supermodelul Gigi Hadid poartă pe fund numele lui Zayn Malik

Comentarii