mariah-carey-pat-header

Bodyguard-ul lui Mariah Carey o acuză pe cântăreaţă de hărţuire sexuală! A povestit cu lux de amănunte

Mariah Carey se pregăteşte de un proces, asta pentru că fostul ei bodyguard a făcut acuzaţii grave la adresa ei. Michael Anello a lucrat pentru artistă în perioada 2015-2017.

El o acuză pe cântăreaţă că l-a hărţuit sexual, l-a umilit, strigându-l adesea cu apelativul de "Nazist", "skinhead", membru al KKK (Ku Klux Klan) etc.

"Am fost violată de Weinstein după premiile BAFTA!" 

Firma la care lucrează Michael Anello a primit de la Mariah Carey în cei doi ani de contract 221,329.51 de dolari. Cântăreaţa i-a mai promis  511,000 de dolari pentru alţi doi ani de contract, dar nu s-a ţinut de cuvânt. 

Michael Anello, cel care s-a ocupat de paza şi protecţia artistei a povestit în plângerea penală pe care i-a făcut-o lui Mariah Carey tratamentul la care a fost supus. Anello pretinde că în timpul unei călătorii la Cabo San Lucas, Mariah i-a cerut să vină în camera ei pentru a muta niște bagaje și când a ajuns acolo, purta un neglijeu care era deschis. Spune că a încercat să plece, dar că Mariah Carey a insistat. Spune că a părăsit încăperea și nu a existat niciun contact fizic.

Avocatul lui Anello a declarat că procesul încă nu a început pentru că cele două părţi încearcă să ajungă la o înţelegere. 

MAI CITEŞTE: Sătulă de ironiile legate de greutatea sa, Mariah Carey a luat o măsură drastică

Comentarii