lady-gaga-miami-header

Aşa ceva! Lady Gaga a făcut plajă în bikini şi pantofi cu toc

În luna decembrie, unii se bucură de plajă, de soare, în timp ce noi ne pregătim de frig şi zăpadă. Lady Gaga este la Miami unde va concerta pe 30 noiembrie.

Artista a ieşit din nou în evidenţă, altfel nu ar fi ea. Lady Gaga le-a oferit fanilor săi de pe Instragram o mostră de Fashion Icon. Are peste 26 de milioane de followers.

Artista a purtat un costum de baie semitransparent, la care a asortat pantofi cu toc. Nu a contat că s-a scufundat cu ei în nisip. Fanilor mai exigenţi, Lady Gaga le-a oferit o imagine şi cu posteriorul său.

Nu ştiu de ce, dar aceste imagini ne aduc aminte de cum a fost la Mamaia vara trecută. Lady Gaga s-a mai pozat şi pe şezlong, ca o divă.

Cert este că pe toata durata cât a stat pe plajă, c\ntăreaţa nu a renunţat la pantofii cu toc, chiar dacă aceştia au încurcat-o la mers pe nisip. Pe Instagram a mai postat un selfie obraznic cu un decolteu adânc, la care a scris: "Call me Princess Peach #ladygaga #JoanneWorldTourMiami." Dacă nu aveaţi idei cam ce se va purta anul viitor la plajă, vă puteţi inspira de la Lady Gaga.

MAI CITEŞTE: Cum i-a răspuns Delia unui tipe care s-a luat de ea că o copiază pe Lady Gaga

Comentarii