Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE CALUM SCOTT - AT YOUR WORST

Angelina Jolie a fost şi ea victima lui Harvey Weinstein! Cum a reacţionat tatăl său

jon-voight-header-splash

Matt Lauer este celebru în Statele Unite, unde prezenta matinalul "The Today Show". Vestea vine la puţin timp după concedierea unui alt prezentator vedetă, Charlie Rose, care a fost concediat de posturile CBS și PBS din motive similare și după mai multe săptămâni de dezvăluiri despre agresiunile sexuale comise în Statele Unite în industria cinematografică, mass-media și politică.

harvey-weinstein-splash

foto Splash

În vârful acestui scandal este producătorul Harvey Weinstein, omul de la care a pornit totul. El are de răspuns unor acuzaţii de viol şi hărţuire sexuală. Printre victimele sale se află şi Angelina Jolie. În luna octombrie, Angelina povestit pentru The New York Times că în anii '90, Harvey a avut de numeroase ori comportamente inadecvate faţă de ea. 

angelina-jolie-splash

foto Splash

"Am avut o experiență rea cu Harvey Weinstein în tinerețe și, ca rezultat, am ales să nu mai lucrez cu el din și să le avertizez şi pe alte actriţe de apucăturile lui. Acest comportament față de femei în orice domeniu, din orice țară este inacceptabil", a declarat Angelina Jolie.

jon-voight-splash

foto Splash

Tatăl actriţei, actorul Jon Voight, a dezvăluit că nu a ştiut nimic până când fiica sa a decis să facă aceste declaraţii. "Angie a vorbit despre acest lucru, iar asta e realitatea. Acest lucru se întâmplă în medii unde anumiţi oameni au putere asupra altor oameni. Pot să-i abuzeze, iar în multe cazuri s-a şi întâmplat", a spus Jon.

jon-voight-angelina-jolie

foto Gulliver / Getty Images

Angelina este fiica lui Jon Voight şi a Marchelinei Bertrand. Cei doi s-au despărţit în 1976, când Angie era un copil. De altfel, Angelina a avut o relaţie rece cu tatăl său din cauza acestui lucru. Totuşi, au revenit la sentimente mai bune în anii '90, iar acum au o relaţie normală.

MAI CITEŞTE: Angelina Jolie şi-a refăcut viaţa cu unul dintre cei mai bogaţi burlaci ai lumii

Top citite
01 Erika Isac/ Foto: Instagram
Erika Isac, interpreta melodiei Macarena, despre abuz și hărțuire: „Și eu am trecut prin așa ceva”
02 Britney Spears și Ben Affleck/ Profimedia
Britney Spears și Ben Affleck au avut o aventură de-o noapte. Dezvăluirea picantă făcută de artistă despre soțul lui Jennifer Lopez
03 Taylor Swift
Taylor Swift ameninţă că va da în judecată un student care i-a urmărit avionul privat: „Este o chestiune de viaţă și de moarte”
04 Taylor Swift
Momentul când Taylor Swift îi ia apărarea unui fan în timpul concertului. Tânăra era hărțuită de un agent de securitate
05 Coldplay in concert at the Palladium, Los Angeles, USA - 20 Jan 2020
Chris Martin a cerut ordin de protecție, după ce a fost hărțuit de o fană. Femeia a încercat de multe ori să intre în casa artistului
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Mark Hoppus
Mark Hoppus de la Blink-182, noi dezvăluiri despre lupta cu cancerul: ”Zilele acestea sunt cruciale!”

Mark Hoppus, liderul trupei Blink-182, a oferit noi detalii despre starea sa de sănătate, la doar câteva săptămâni după ce a dezvăluit că suferă de o formă de cancer și urmează ședințe de chimioterapie.

Iggy Azalea
Iggy Azalea, prima reacție după ce a fost criticată că n-a vorbit despre coșmarul prin care trece Britney Spears: ”Lăsați-mă în pace!”

Au trecut câteva zile de când Britney Spears a rupt tăcerea privind abuzul la care este supusă de tatăl ei și de echipa lui, iar acum mai mulți artiști care au colaborat cu ea au fost criticați pentru faptul că au ales să nu vorbească despre ceea ce i se întâmpla renumitei cântărețe.

Marvel Studios Hall H Panel
"Nimeni nu-și mai aduce aminte când a avut ultima oară o masă completă". Câte kilograme a ajuns să cântărească Angelina Jolie

“Abia cântărește 45 de kilograme acum și nimeni din jurul ei nu-și aduce aminte când a avut ultima oară o masă completă”. Angelina Jolie a slăbit în ultima perioadă și a ajuns acum la doar 45 de kilograme, în plin război cu Brad Pitt pentru custodia copiilor, a declarat o sursă pentru Radar Online.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW
"Arma secretă" cu ajutorul căreia Katie Holmes a reușit să divorțeze de Tom Cruise și să renunțe la afilierea cu Biserica Scientologică

"Arma secretă" cu ajutorul căreia Katie Holmes a reușit să divorțeze de Tom Cruise și să renunțe la afilierea cu Biserica Scientologică

DIGI WORLD El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme  Citește mai
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme Citește mai
DIGI SPORT Decizia luată de Arpad Paszkany și noua sa iubită: anunțul făcut la scurt timp după ce s-au afișat împreună
Decizia luată de Arpad Paszkany și noua sa iubită: anunțul făcut la scurt timp după ce s-au afișat împreună
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală