Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT ZERB - MWAKI

15 cele mai ridicole obiecte vestimentare care se vând pe net în prezent

weird-clothing-items-on-sale-52-59412ab7856c3__700

De la costum de baie cu păr imprimat, sandale cowboy, costum din dantelă pentru bărbați sau chiar o piesă vestimentară ce poartă semnătura Rihannei ( unde aveam pretenții ), toate au fost votate drept cele mai hidoase și ridicole obiecte vestimentare văzute vreodată.

Si Chan

hologramcity

belovedshirts

nordstrom

 

Topshop

shopbop

iloveugly

redneckbootsandals

teva - sandale UGG 

 

Ashish

milanoo

openingceremony

openingceremony

Rihanna pentru puma 

sursa articol boredpanda.com 

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Top citite
01 delia
Delia, în centrul atenției după ce s-a afișat cu o geacă din rafie. Fanii au taxat-o imediat: „A zis mamaie să îi aduci plasele înapoi”
02 Kanye West și Bianca Censori
Adevăratul motiv pentru care Kanye West o încurajează pe Bianca Censori să poarte ținute extravagante: „E vorba despre o răzbunare!”
03 Hailey Bieber
Hailey Bieber, în costum de baie întreg, cu decolteu până la abdomen, pe coperta unei reviste. Ce spune despre o eventuală sarcină
04 Andreea Bălan
Motivul pentru care Andreea Bălan și-a angajat stilist. Artista cheltuia sume uriașe de bani pe haine
05 alex velea blana cool instagram
Alex Velea, mărturisiri despre ”viciul” său. Câți bani cheltuie artistul pe haine: ”Îmi luam câteva apartamente!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
madonna
Madonna a dezvăluit că fiul ei de 16 ani îi poartă hainele și arată mai bine în ele decât ea: ”E foarte enervat!”

Madonna, celebra cântăreață în vârstă de 63 de ani, a fost invitată în emisiunea ”The Tonight Show”, unde a făcut mărturisiri care mai de care mai inedite. Mai exact, ea a povestit că fiul ei, David Banda, în vârstă de 16 ani, nu doar că îi poartă hainele, dar arată mai bine în ele decât ea.

Andreea Bănică
Andreea Bănică, mărturisiri despre lipsurile din tinerețe: ”Împrumutam hainele prietenelor să arăt bine!”

Nu este niciun secret faptul că Andreea Bănică a avut o copilărie dificilă, însă niciodată nu s-a temut să vorbească despre momentele dificile din viața ei. Acum, însă, artista și-a deschis din nou sufletul și a vorbit despre lipsurile ei.

delia
Delia a explicat de ce alege să se îmbrace numai în ținute largi. "Hainele sunt o formă de protecție. Nu știu cu ce să mă mai acopăr"

Delia este privită ca fiind una dintre cele mai extravagante cântărețe de la noi. Dacă pe scenă intră de multe ori în rolul artistului și uită de temeri, nesiguranțe și neplăceri, în viața de fiecare zi are câteva lucruri peste care nu poate trece. Cel puțin momentan. Unul dintre ele este felul de a se îmbrăca. Mulți se miră când o văd pe Delia cu o rochie scurtă sau într-un outfit mulat, asta pentru că ea preferă să-și ascundă corpul în haine largi.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW Fiica lui Michael Douglas a împlinit 21 de ani. „Îmi aduci atâta fericire”, i-a transmis actorul. „Te iubesc atât de mult, tati!”, a fost răspunsul lui Carys
Fiica lui Michael Douglas a împlinit 21 de ani. „Îmi aduci atâta fericire”, i-a transmis actorul. „Te iubesc atât de mult, tati!”, a fost răspunsul lui Carys

Fiica lui Michael Douglas a împlinit 21 de ani. „Îmi aduci atâta fericire”, i-a transmis actorul. „Te iubesc atât de mult, tati!”, a fost răspunsul lui Carys

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
DIGI SPORT Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală