Bucuresti | 102,8FM CABRON - IN BATAIA VANTULUI (NEW PW)

Noaptea Târziu au avut cel mai viralizat clip de pe YouTube în 2017. Cu ce parodie au reuşit performanţa

noaptea tarziu record youtube

"Am belit-o (Bacu')", o parodie amuzantă după celebra piesa "Despacito", este cel mai viral clip de pe YouTube în România în 2017. Lansat în prima parte a lunii martie, cover-ul amuzant după "Despacito" a depăşit 12 milioane de vizualizari şi are aproape 200.000 de like-uri pe YouTube. Mai mult decat atât, "Am belit-o (Bacu')" este cel de-al treilea clip ca număr de vizualizări pe pagina de YouTube a băieţilor de la Noaptea Târziu.

Noaptea Târziu a fost pe primul loc în topul YouTube Rewind şi in 2014 şi 2015, iar în anul 2016 s-au clasat pe locul al doilea. "Ne bucuram foarte mult că ne aflam pe primul loc în topul YouTube Rewind 2017. Se vede că toţi cei care ne urmăresc fac parte din marea familie Noaptea Târziu şi au demonstrat încă o dată că sunt cei mai cool de pe internet. #ntFamily rulz", au spus băieţii de la Noaptea Târziu.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Topul realizat de YouTube cuprinde clipuri încărcate în 2017 şi este creat pe baza vizualizarilor din România. Cuza, Emi şi Cucu, aşa cum sunt cunoscuţi in mediul online, formează proiectul Noaptea Târziu. În cei trei ani de activitate, Noaptea Târziu are pe pagina de YouTube aproape 1,2 milioane de abonaţi şi 340 de milioane de vizualizări. Aceste cifre au fost realizate datorită celor peste 200 de clipuri postate, dintre care aproximativ 100 sunt parodii. Cel mai vizualizat videoclip de pe canalul de YouTube al băieţilor de la Noaptea Târziu este "Sunt un cocalar", care a adunat peste 28 de milioane de vizualizari. 

Top citite
01 andreea bălan familie
Andreea Bălan, alături de fiice, mamă și bunică în cel mai nou clip. Imagini duioase de familie, din vacanțe și din casa solistei
02 Baby Shark
Clipul piesei „Baby Shark”, primul conţinut video cu peste 10 miliarde de vizualizări pe YouTube, după ce a depășit „Despacito”
03 FL: Amigos For Kids Annual Fundraiser 2016 Miami Celebrity Domino Night 25th Anniversary
Inna, acoperită doar de un prosop în cele mai noi imagini de pe Instagram. Fanii au fost înnebuniți: ”Pot să vin și eu?”
04 Baby Shark
„Despacito” a fost detronat. Care este astăzi cel mai vizionat video de pe YouTube
05 cesar-constantine-actor-instagram-header
El este românul care a făcut senzație în clipul Thaliei - "No me acuerdo"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
francersca-sevila-castigatoare-next-big-vlogger
Francesca și Sevila, câștigătoarele de la Next Big Vlogger, au venit la ProFM cu prima lor parodie

Recent s-a încheiat cea de-a doua ediție a concursului Next Big Vlogger. Marile câștigătoare au fost Francesca și Sevila, care au fost în echipa celor de la Noaptea Târziu.

girls-like-you-viral-amator
Acesta este cel mai tare clip la piesa "Girls Like You", realizat de un tată și fetița lui | VIDEO

Clipul original al piesei "Girls Like You", cântată de Maroon 5 și Cardi B, l-a inspirat pe un tătic să facă unul cu fiica sa. Micuța a cântat alături de tatăl său pe refrenul melodiei. Momentul a fost filmat de mama fetiței care l-a urcat pe Instagram.

2018 Billboard Music Awards - Celebrity Arrivals
Până și Luis Fonsi s-a săturat de "Despacito". A spus de ce nu ascultă melodia care l-a făcut celebru

Luis Fonsi, devenit celebru după lansarea megahitului "Despacito", a spus că nu mai suportă să audă melodia. Nu pentru că a fost difuzată până la refuz, ci pur și simplu nu-și ascultă piesele.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în
De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
DIGI SPORT A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
DIGI FM Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu
Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu