noaptea tarziu record youtube

Noaptea Târziu au avut cel mai viralizat clip de pe YouTube în 2017. Cu ce parodie au reuşit performanţa

Băieţii de la Noaptea Târziu au reuşit, încă o dată, să cucerească online-ul românesc.

"Am belit-o (Bacu')", o parodie amuzantă după celebra piesa "Despacito", este cel mai viral clip de pe YouTube în România în 2017. Lansat în prima parte a lunii martie, cover-ul amuzant după "Despacito" a depăşit 12 milioane de vizualizari şi are aproape 200.000 de like-uri pe YouTube. Mai mult decat atât, "Am belit-o (Bacu')" este cel de-al treilea clip ca număr de vizualizări pe pagina de YouTube a băieţilor de la Noaptea Târziu.

Noaptea Târziu a fost pe primul loc în topul YouTube Rewind şi in 2014 şi 2015, iar în anul 2016 s-au clasat pe locul al doilea. "Ne bucuram foarte mult că ne aflam pe primul loc în topul YouTube Rewind 2017. Se vede că toţi cei care ne urmăresc fac parte din marea familie Noaptea Târziu şi au demonstrat încă o dată că sunt cei mai cool de pe internet. #ntFamily rulz", au spus băieţii de la Noaptea Târziu.

Topul realizat de YouTube cuprinde clipuri încărcate în 2017 şi este creat pe baza vizualizarilor din România. Cuza, Emi şi Cucu, aşa cum sunt cunoscuţi in mediul online, formează proiectul Noaptea Târziu. În cei trei ani de activitate, Noaptea Târziu are pe pagina de YouTube aproape 1,2 milioane de abonaţi şi 340 de milioane de vizualizări. Aceste cifre au fost realizate datorită celor peste 200 de clipuri postate, dintre care aproximativ 100 sunt parodii. Cel mai vizualizat videoclip de pe canalul de YouTube al băieţilor de la Noaptea Târziu este "Sunt un cocalar", care a adunat peste 28 de milioane de vizualizari. 

Comentarii