robert

ERA ȘI TIMPUL! Profesorul ÎNTRERUPT de copiii săi în timp ce era ÎN DIRECT și-a PREZENTAT OFICIAL familia

Robert Kelly, profesorul care a ajuns subiectul unui filmuleț viral pe net după ce a fost întrerupt de copiii săi în timp ce era în direct pe BBC, a decis să-și prezinte oficial familia, uimit la rândul lui de amploarea pe care a căpătat-o incidentul funny.

”Pare destul de ireal tot ce s-a întâmplat, nu ne-am aşteptat la o asemenea amploare a incidentului şi cu siguranţă nu ni s-a mai întâmplat aşa ceva vreodată. A trebuit să ne închidem conturile de Facebook sau Twitter. Dar suntem fericiţi să ne întoarcem la BBC să ne cunoaşteţi aşa cum trebuie.”, a spus Robert Kelly.

Doamna din imagini, care se chinuia în video-ul cu pricina să tragă copiii din fața camerelor, nu este nicidecum dădaca, ci soția lui Robert.

”Ea este soţia mea Jung-a Kim, el este fiul meu, James, cel pe care l-aţi văzut pe ecrane, şi ea este fiica mea, Marion”, şi-a prezentat ”oficial” familia.

”Am fost îngrijoraţi că cei de la BBC nu mă vor mai suna niciodată pentru un interviu, că am stricat pentru totdeauna relaţiile cu voi”, a mai spus profesorul.

”Când am văzut că Marion a intrat pe uşă nu m-am gândit la nimic, mi-am pierdut gândurile, am avut un moment de blackout. În plus, înregistrarea era decalată, aşa că în momentul în care am văzut-o pe Marion, ei erau de câteva secunde bune în cameră şi m-am panicat.”, a concluzionat Robert.

Comentarii