Bucuresti | 102,8FM PROFM by night cu VENGER RIHANNA - WILD THOUGHTS

TOP 10 cele mai tari minciuni pe care părinții le spun copiilor

shutterstock_523948342

Sinceri să fim, după ce am citit toate aceste minciuni, ne-am dat seama că, fără doar și poate, părinții sunt campioni la...vândut gogoși.

Boredpanda.com și-a provocat cititorii să relateze cele mai tari minciuni pe care le-au auzit în copilărie, iar ce a ieșit e magic :))

1. "Întotdeauna am fost fascinată de spațiu. Când eram mică, tatăl meu lua scara, o așeza în curte și mă aducea afară pentru a-mi spune că a pus luna pe cer pentru mine . De câțiva ani, nu mai este printre noi, însă fiecare noapte în care văd luna îmi aduce aminte de el"

2. "Mama a reușit să mă spele pe creieri de când eram mică. Îmi lăsa dulciurile la vedere și-mi spunea că pot să mănânc câte doresc, în timp ce legumele le ascundea și-mi spunea că sunt un adevărat răsfăț pe care, dacă sunt cuminte, îl primesc la cină. Ei bine, planul ei a mers. Când am împlinit șase ani, de ziua mea ajunsesem să-i cer în loc de tort un castron cu varză de Bruxelles."


3. "Părinții mi-au spus că fiecare persoană are alocate, pe lună, 10.000 de cuvinte. Dacă ating limita, nu pot vorbi până la începutul lunii viitoare. Ori de câte ori eram vorbăreț, tata-mi zicea că am atins deja 9.000 de cuvinte și că trebuie să am grijă. Asta îmi închidea gura imediat"

4. "Tata mi-a zis că dacă voi avea grijă să ud o piatră specială din curte, care are abilitatea să crească, într-o zi, când se va opri din crescut, îmi va cumpăra un câine. O udam în fiecare zi, iar el o schimba săptămânal cu una mai mare..."

5. "Părinții obișnuiau să ne spună, mie și fratelui meu, că în trecut am avut un frate care, pentru că refuza să facă baie, s-a transformat în ciupercă"

6. "Ai mei mi-au spus că dacă de la mașina de înghețată se aude muzica, înseamnă că a rămas fără înghețată."

7. "Am reușit să o convingem pe fiica noastră să mănânce pește, denumindu-l << pui argentinian >>. Totul a mers perfect, asta până când a venit bunica în vizită și a stricat toată treaba..."

8. "Bunica ne-a spus că dacă eu și fratele meu ne mirosim reciproc vânturile, o să devenim mai puternici. A fost cel mai nasol Crăciun pentru noi și cel mai amuzant pentru ea. Târziu am înțeles de ce râdea atât."

9. "Când eram mic, tata mi-a zis că jucăriile cresc sub buruienile din curte și că dacă o să le zmulg în mod repetat, voi găsi în cele din urmă sub ele jucării. Am crezut treaba asta multă vreme..."

10. "Mama mi-a spus că spanacul mă va face puternic, precum Popeye și că dacă mănânc, voi putea să ridic casa. Înghițeam linguri întregi de spanac și apoi fugeam afară și mă chinuiam să împing casa cu mâinile, iar ea venea după mine și mi spunea << Uite, ai văzut că s-a mișcat? >>. Apoi mă trimitea în casă să mai mănânc spanac, pentru a deveni și mai puternic".

Top citite
01 Oana Matache și Radu Siffredi/ Foto: Instagram
Gina Matache a rupt tăcerea. Cum se înțelege Radu Siffredi cu fostul soț al Oanei Matache: „Copiii sunt la ei”
02 Ed Sheeran și John Sheeran/ Profimedia
Ed Sheeran i-a făcut un cadou extravagant tatălui său. John a rămas fără cuvinte: „A fost o experiență de neuitat”
03 Gina Pistol
Femeia care a crescut-o pe Gina Pistol, după ce vedeta a fost abandonată de mama ei, a rupt tăcerea: „A lăsat-o la mine și a plecat”
04 Jessica Biel și Justin Timberlake
Jessica Biel, imagini rare cu Justin Timberlake și cei doi copii ai lor. Fanii au reacționat imediat: „Ce simpatici sunt!”
05 PREMIUM EXCLUSIVE Jennifer Lopez Gives Wedding Day Vibes By Rocking Gorgeous White Dress To Visit Ben On Set [NO SIPA]
Ce părere au gemenii lui Jennifer Lopez despre muzica mamei lor: „M-a durut când mi-au spus”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Kanye West și Bianca Censori
Cine sunt părinții Biancăi Censori. Socrul lui Kanye West a fost condamnat pentru posesie de heroină, iar fratele lui pentru crimă

Bianca Censori a fost în centrul atenției de când s-a căsătorit cu rapperul Kanye West, în decembrie 2022, la o lună de la divorțul acestuia de Kim Kardashian. În timp ce unii dintre oameni au criticat-o pentru ținutele nonconformiste, alții s-au întrebat cine sunt părinții ei și de ce nu intervin.

Nick Cannon
Nick Cannon, fostul soț al lui Mariah Carey, despre cum e să aibă 12 copii cu 6 femei: "Nu duc o viață normală"

Nick Cannon a vorbit despre cum este viața ca tată a 12 copii. Fostul soț al lui Mariah Carey este conștient că poziția în care se află e departe de ordinar. 

Andra și Eva Măruță/ Foto: Instagram
Reacția Andrei după ce fiica ei de 8 ani, Eva Măruță, a fost intens criticată online: „Credeam că sunt pregătită pentru orice”

Eva Măruță a fost în centrul atenției în ultima perioadă, după ce și-a făcut debutul în actorie în filmul „Tati Part-time”. Puștoaica în vârstă de doar opt ani a fost aspru criticată în mediul online, iar părinții ei, Andra și Cătălin Măruță au gestionat cu greu valul de reacții negative.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”
Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil