Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan THEO ROSE - NOAPTEA NE FURA IUBIRI (PROFM EDIT)

Știri

andra

Andra, traumatizată de momentul când mama ei a fost operată de urgență: „Am plâns tot drumul. A fost un hop în viața noastră”

Andra, de obicei discretă în ceea ce privește viața ei personală, a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate de data aceasta, vorbind deschis despre una dintre cele mai grele încercări din viața ei, care a avut loc acum 17 ani.

Puya/ Foto: Instagram

Puya, adevărul despre concertul din Vama Veche care s-a terminat cu scandal: „Au dat cu sticle cu nisip, cu vodcă”

Puya a făcut noi dezvăluiri despre scandalul care a avut loc în urmă cu mai mulți ani la un concert pe care l-a susținut în Vama Veche. În timpul evenimentului, artistul a fost ținta unor incidente violente, fiind atacat cu sticle și înjurat de către anumiți spectatori.

rihanna (6)

Rihanna, toată un zâmbet și un nou look. Artista, fotografiată cu părul blond și foarte scurt

Rihanna a încercat un nou look. Artista din Barbados a fost fotografiată cu părul blond și foarte scurt. Superstarul în vârstă de 36 de ani a apărut în public cu o coafură pixie, în timpul unei ieșiri în Santa Monica.

irina rimes

Ce reacție a avut fostul iubit al Irinei Rimes când a auzit piesa „Nu știi tu să fii bărbat”: „M-am supărat foarte tare”

Originară din Republica Moldova, Irina Rimes și-a câștigat reputația prin timbrul său vocal puternic și prin piesele sensibile pe care le-a lansat de-a lungul carierei sale. Multe dintre compozițiile sale au fost inspirate din experiențele personale, iar „Nu știi tu să fii bărbat” nu face excepție. Talentata cântăreață a susținut că această piesă profundă a luat naștere dintr-o dezamăgire în dragoste și a dezvăluit și care a fost reacția fostului ei iubit atunci când a auzit-o.

30th SAG Awards - Arrivals

Selena Gomez cea „reală”. Fotografia de 5 milioane de like-uri. „Femeie, ai milă”, a comentat Camila Cabello

Selena Gomez a împărtășit cu fanii ei un moment „real” în weekend. Artista a postat o imagine inedită, în care apare fără urmă de machiaj.

ruby

Ruby, adevărul despre motivul pentru care nu mai postează poze cu iubitul ei. Ce spune despre nuntă

Ruby a stârnit multe comentarii în ultima perioadă, după ce a încetat să mai posteze imagini cu iubitul ei, dansatorul Robert Andrei. Deși mulți au susținut că cei doi s-au despărțit, artista a rupt tăcerea și a oferit o declarație prin care își justifică alegerea. 

stefan banica junior si tatal sau, stefan banica

Ce făcea Ștefan Bănică în momentul când tatăl lui a murit: „Meseria noastră este pe cât de frumoasă, pe atât de periculoasă”

Ștefan Bănică, care este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, a dezvăluit recent că a trecut printr-un moment foarte greu atunci când a fost nevoit să urce pe scenă exact în momentul când tatăl lui a murit. Oricât de dureros și de greu ar fi, nu e ceva neobișnuit în familia artistului. Același lucru l-au trăit atât Ștefan Bănică Sr., cât și tatăl său, bunicul artistului. 

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!