lma-romania-profm

Unde te poţi distra de 1 decembrie, Ziua Naţională a României! Concerte cu Andra, Smiley, Randi, What's...

1 decembrie, Ziua Naţională a României, se lasă de obicei cu parada militară, mâncare, băutură, dar te poţi distra şi altfel. Iată unde te poţi distra de 1 decembrie, mai ales că este o minivacanţă de patru zile.

În Capitală, în Piaţa Constituţiei, va fi deschis cel mai mare târg de Crăciun din România, la ora 18.30. Pe scena amplasată în piață vor cânta, între orele 18.30 și 22.30, mai multe ansambluri de muzică folclorică, dar te aşteaptă un concert de zile mari susținut de Gheorghe Zamfir și Paula Seling. La ora 19.10 vor fi aprinse luminiţele de Sărbători. Tot pe 1 decembrie îl poşi vedea pe Smiley într-un concert la Berăria H, un show cu toate ingredientele distracției! Accesul în sală se face după ora 22:00!

Dacă te duci la mare, deşi nu e vreme de plajă, te aşteaptă distracţie în Vama Veche. Pe reţelele de socializare circulă următoarea invitaţie. "O să facem focul mare pe plajă, se va împodobi bradul, iar pentru însetați am pregătit vin fiert, țuică, plus tot ce avem prin bar, iar pentru gurmanzi un proțap, plus fasole la ceaun. Dăm drumul și la muzică, avem chiar și DJ”.

La Buzău vor concerta Randi şi UDDI. Până la concerte,  de la ora 11.00, în Parcul Crâng, te aşteaptă 2.000 de porții de fasole cu ciolan, desert, plăcintă cu mere sau brânză și vin fiert. De la ora 16.00, petrecerea se mută în Piața Daciei, unde vor cânta interpreți locali de muzică populară și ușoară, dar şi Randi şi UDDI.

La Cluj Napoca vor cânta Andra şi Cargo. Primăria Cluj-Napoca invită clujenii, turiștii români și turiștii străini, pe 1 Decembrie în Piața Unirii să sărbătorească Ziua Națională a României! Spectacolul folcloric, inaugurarea iluminatului festiv, concert Andra și Cargo sau spectacolul de artificii - sunt câteva dintre momentele principale ale zilei tuturor românilor. La ora 19.05, în Piaţa Unirii va cânta Andra, iar de la 20.10, Cargo.

La Alba Iulia vor concerta Voltaj şi Gaşca Zurli. La Alba Iulia va avea loc cea mai mare paradă militară organizată în oraşul Marii Uniri în ultimii ani. Dacă în 2014 au fost mobilizaţi circa 600 de militari, acum vor defila peste 1.200 de cadre MApN şi MAI. În plus, pe parcursul întregii zile vor avea loc târguri de meşteşugari, un spectacol al trupei Zurli, iar seara va urca pe scenă trupa Voltaj.

La Timişoara va cânta What's Up. Seara, în Piaţa Victoriei se va deschide Târgul de Crăciun, se vor aprinde luminiţele de sărbători şi vor avea loc un concert susţinut de What’s Up.

La Satu Mare va cânta Ştefan Hruşcă. Şi la Satu Mare, ceremonialul militar şi depunerile de coroane vor avea loc în prima parte a zilei, urmând ca la ora 15.00 să înceapă concertele în Piaţa 25 Octombrie. Invitatul special este Ştefan Hruşcă, iar după concertul său de colinde, la ora 18.00, se vor aprinde luminiţele de sărbători.

Comentarii