smiley-atentie

Tot ce trebuie să ştii despre concertul lui Smiley, din 1 Iunie

Smiley va sărbători 10 ani de cariera solo cu un show care va avea loc pe 1 Iunie, la Arenele Romane. Vorbim de 260 metri pătraţi de ecrane de ultimă generaţie, două ore şi jumătate de muzică live, peste 100 de oameni implicaţi în producţie, 5 instrumentişti în trupă.

Smiley îşi va începe concertul-petrecere la ora 21.00, însă cu o oră înaintea lui, pe scenă vor cânta doi foşti concurenţi de la "Vocea României", Alex Muşat şi Sebastian Seredinschi. “Îmi doresc să ne simţim ca într-o maşină a timpului pe 1 Iunie. O să cântăm mult, o să dansăm, o să vă spunem poveşti cu vorbe, dar si cu note”, a declarat Smiley.

Reguli de acces

Accesul în incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) începând cu ora 18.30, iar concertul începe de la 20.00. În ceea ce priveşte regulile de acces, organizatorii roagă publicul să nu vină la concert cu sticle, conserve, mâncare sau băuturi de orice fel, artificii, arme, obiecte periculoase, umbrele (vă rugam în caz că se anunţă ploaie să veniţi cu pelerine), aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

Organizatorii nu vor stoca şi păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului. În cadrul acestui concert se vor comercializa diverse sortimente de băuturi, vânzarea acestora făcându-se pe baza de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate. Accesul în spaţiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului. Părăsirea perimetrului Arenelor Romane, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieşire brăţara le va fi ruptă şi dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-şi cumpere alt bilet.

SMILEY A PARODIAT "DE UNDE VII LA ORA ASTA", ÎN DIRECT LA MATINALUL PROFM

Accesul în zonele A, B se face pe baza brăţării primită la intrare. Spectatorii cu acest tip de bilete au acces şi în Zona C a festivalului. Posesorii de bilete din Zona C nu vor primi brăţară. Zona C se află exact în spatele zonei B şi asigură acces şi pe scaunele din Arenele Romane, mai putin sectoarele K şi E care sunt dedicate zonei A. Toate biletele din zona A sunt cu loc pe scaun dar spectatorii pot coborî în Arena în zona B sau C. Locurile pe scaune se ocupă în ordinea sosirii la locaţie, acestea neavând numere alocate. Concertul are loc în aer liber!

Accesul copiilor este permis doar pe bază de bilet şi doar dacă aceştia sunt însotiţi de unul dintre părinţi, posesor al unui bilet valid. Copiii cu vârsta sub 2 ani au acces gratuit şi trebuie însoţiti de un adult posesor de bilet valid.

Comentarii