rsz img 3374

PETRECERE-MONSTRU! Ce ORGANIZEAZĂ Nicole Cherry pentru MAJORATUL ei: " Mama nu m-a crezut...!"

Peste două săptămâni, simpatica Nicole Cherry va intra în rândul tinerilor majori, motiv pentru care organizează o superpetrecere cu o grămadă de invitați și de surprize. Nicole le-a povestit lui Greeg și lui Onuc, la Matinalul ProFM, toate detaliile despre cel mai tare party pe care l-a organizat vreodată.

"Inițial aveam 100 de invitați, dar când am ajuns acasă și am refăcut lista alături de mama, am constatat că sunt 150. Este destul de mare localul așa că eu cred că ne va ajunge spațiul. Mama inițial nu m-a crezut, îmi spunea << haide măi, că eu nu cred că vor fi atât de mulți, sigur ai pus tu de la tine oameni cu care nici măcar nu te-ai mai văzut>>, iar eu îi spuneam că sunt strict persoanele apropiate. Culmea este că din liceu am foarte puțini invitați", a spus Nicole Cherry.

Nicole Cherry este născută pe 5 decembrie, însă își serbează și ziua de nume pe 6 decembrie, de Sfântul Nicolae.
"De regulă primesc un singur cadou din partea părinților și mereu le-am zis că nu e corect, ar trebui să primesc un dublu cadou!", a spus ea râzând.

Mai citește: FOARTE TARE! Nicole Cherry a ACCEPTAT PROVOCAREA lansată de Andra și a cântat MUZICĂ POPULARĂ, în direct la ProFM! (VIDEO) 

"Ziua mea pică luni, când am concert la Cluj. Este pentru prima dată când îmi petrec ziua la un concert. Abia aștept ca fanii să-mi cânte << La mulți ani >>, să filmez momentul!...Nu am mai avut de foarte mult timp concerte în timpul școlii, de regulă mai toate concertele pe care le am sunt programate în weekend. Acum însă, fiind Moș Nicolae, este o excepție ", a mai mărturisit Nicole.

Cât despre vedetele care o vor onora cu prezența la majorat, Antonia nu va putea să participe, tocmai pentru că va deveni mămică pentru a treia oară, în cel mai scurt timp.

"Vă pot spune sigur că Antonia nu o să vină, pentru că este cu burtica mare și trebuie să nască! Chiar stăteam de vorbă cu ea și povesteam că acum doi ani, când eu împlineam 16 ani, era însărcinată cu Dominic și a stat puțin, pentru că la fel, era foarte obosită. Acum un an, la aniversarea mea de 17 ani, a venit cu Dominic și acum nu mai vine deloc! De abia aștept să nască! Sunt nerăbdătoare!"

Comentarii