Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM THE WEEKND - BLINDING LIGHTS

Imagini de la petrecerea de un milion de dolari dată de Floyd Mayweather la împlinirea a 41 de ani

jamie-foxx-mariah-carey-floyd-mayweather

Sportivul a invitat la party prieteni, membri ai familiei şi o serie de celebrităţi. Printre ele Mariah Carey, Jamie Foxx, Bobby Brown, Wiz Khalifa etc. 

floyd-mayweather-petrecere-41-ani

foto Splash

Bunul său prieten, Jamie Foxx, a făcut pe MC-ul în momentul când l-a prezentat pe sărbătorit. Floyd a luat microfonul şi a spus câteva cuvinte, dar a şi glumit cu invitaţii.

jamie-foxx-mariah-carey-floyd-mayweather2-splash

foto Splash

Pugilistul a plătit pentru petrecerea de 41 de ani peste un milion de dolari. Invitaţii au avut parte de cele mai rafinate băuturi, unele dintre ele în ediţie limitată.

Femeile frumoase au roit în jurul lui Floyd, care momentan nu are nicio iubită. Printre prezenţele elegante de la party s-a aflat şi actriţa Claudia Jordan.

claudia-jordan-petrecere-floyd-mayweather

foto Splash

Mariah Carey a venit insoţită de iubitul ei, Brian Tanaka. Cu această ocazie, Mariah şi-a etalat noua siluetă. Cântăreaţa a slăbit foarte mult după operaţia de micşorare a stomacului. 

mariah-carey-bryan-tanaka

foto Splash

Printre cei care au onorat invitaţia lui Floyd la petrecere s-a aflat şi Bobby Brown, fostul soţ al lui Whitney Houston. 

bobby-brown-petrecre-floyd-mayweather-splash

foto Splash

De la eveniment nu putea lipsi fratele sportivului, Jeff Mayweather. 

jeff-mayweather-frate-floyd-mayweather

Foto Splash

Cântăreţul Wiz Khalifa este unul dintre cei mai buni prieteni ai sărbătoritului. 

wiz-khalifa-splash

foto Splash

MAI CITEŞTE: Imagini de la petrecerea dată de Rihanna la aniversarea de 30 de ani

Top citite
01 Mariah Carey
Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete
02 Paris Jackson/ Profimedia
Paris Jackson, seducătoare la petrecerea lui Elton John. Fiica lui Michael Jackson a apărut într-o rochie total transparentă
03 Celine Dion
Celine Dion, o nouă apariție publică. Artista diagnosticată cu o boală incurabilă și-a surprins complet fanii: „Ce frumoasă este!”
04 Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani/ Foto: Instagram
Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani. Artista i-a pregătit o petrecere inedită, la care a participat și Victor Cornea
05 Paula Seling, despre întâlnirea cu fiica ei
Paula Seling, mesaj emoționant dedicat fiicei ei, care tocmai a împlinit zece ani: „Îți mulțumim că ne-ai ales să îți fim părinți”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Edward Sanda și Cleopatra Stratan
Cleoaptra Stratan, mesaj emoționant pentru Edward Sanda, la împlinirea a patru ani de relație: „Tu ești fericirea mea”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au împlinit patru ani de relație, iar artista a făcut public un mesaj emoționant, prin care și-a declarat dragostea față de partenerul ei.

Mariah Carey
Mariah Carey, mai îndrăzneață și încrezătoare ca oricând. A apărut la o gală doar în body cu corset și o fustă total transparentă

Mariah Carey pare a fi într-o perioadă excelentă a vieții sale. Deși s-a despărțit recent de Bryan Tanaka, cu care a avut o relație de șapte ani, diva absolută a muzicii din SUA e din ce în ce mai vizibilă. Apare mai des în pozele făcute de paparazzi, pe Instagram face clipuri cu autoironie, iar cea mai recentă apariție la un eveniment a arătat-o mai curajoasă ca oricând în atitudine și vestimentație.

Phil Collins
Phil Collins, urare de la iubita lui fiică, de ziua lui. Actrița Lily Collins: "Te iubesc până în vârful celui mai înalt munte"

Britanicul Phil Collins a împlinit 73 de ani, iar fiica lui, actrița Lily Collins, l-a sărbătorit cu o poză postată pe Instagram, din copilăria ei. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale
O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale

O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale

FILM NOW A fascinat cu rolul din “Iisus din Nazaret”. Cum arată acum actorul Robert Powell și cum l-a marcat filmul biblic
A fascinat cu rolul din “Iisus din Nazaret”. Cum arată acum actorul Robert Powell și cum l-a marcat filmul biblic

Desi multi au incercat sa-l egaleze, de departe cel mai cunoscut dintre actori ramane Robert Powell din mini-seria "Jesus of Nazareth" a lui Franco Zefirelli.

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Am fost la ambasada Rusiei să văd „Provocarea”, filmul interzis în România. S-a stricat ceva în spațiu? Nu-i nimic, reparăm cu sârmă
Am fost la ambasada Rusiei să văd „Provocarea”, filmul interzis în România. S-a stricat ceva în spațiu? Nu-i nimic, reparăm cu sârmă
DIGI SPORT FOTO Ce face un milionar român la Dubai, ”când nu are chef să ia mașina”
FOTO Ce face un milionar român la Dubai, ”când nu are chef să ia mașina”
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală