i-se-spunea-deja-cel-mai-urat-tatuaj-din-toata-lumea-pana-cand-un-adevarat-artist-s-a-ocupat-de-el-uite

I se spunea deja "cel mai urat tatuaj din toata lumea", pana cand un adevarat artist s-a ocupat de el...

Imaginea de mai sus a tot circulat pe internet in ultimii cinci ani, alaturi de descrierea deloc magulitoare “cel mai urat tatuaj din lume”.

Povestea desenului este urmatoarea: un barbat a vrut sa-i aduca un ultim omagiu sotiei sale iubite, care s-a stins din viata la putin timp dupa nunta lor. Asa ca a mers la un salon local cu fotografia regretatei sale sotii  pentru a-si tatua chipul ei, dar a plecat de acolo purtand pe brat acel desen ingrozitor.

Adevatul despre picioarele Antoniei. Cum a aparut cantareata in direct la TVMulti ani au trecut pana cand  barbatul s-a hotarat sa incerce imposibilul si sa repare tatuajul. “Nu mi-a venit sa cred cand tipul respectiv a intrat in salon si mi-a aratat desenul. Efectiv mi-a cazut fata”, povesteste un artist din Ohio, pe nume Scott Versago, cel care a avut misiunea de a reface tatuajul.

Justin Bieber, abdomen perfect lucrat sau doar retusuri in Photoshop? Vezi imaginea care a starnit amuzamentul fanilor - FOTO

Am fost atat de impresionat, incat i-am refacut lucrarea pe gratis. Acum el este impacat si multumit, iar eu am o poveste uimitoare de adaugat la portofoliu”, a declarat artistul, citat de huffingtonpost.com.

Comentarii