Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER DISTURBED - THE SOUND OF SILENCE (CYRIL REMIX PRO FM EDIT V3)

Cum ai putea sa citesti o carte in metrou fara sa te tii de bara? Cam ASA :)

cum-se-tine-kim-kardashian-de-bara-in-metrou-cam-asa-foto 3

Te-ai gandit cum ar putea sa se tina Kim Kardashian de bara, in metrou, avand niste muschi posteriori atat de puternici?

O rusoaica ne ofera raspunsul:

Top citite
01 *PREMIUM-EXCLUSIVE* Fur Real? Kanye West and Bianca Censori bundle up and brave rain to go shopping in Santa Barbara!
Bianca Censori, acuzată că o copiază pe Kim Kardashian. Cum a apărut îmbrăcată la petrecerea unui cântăreț
02 kim, bianca
Imaginile la care fanii nu s-au așteptat: Kim Kardashian, alături de Bianca Censori. Unde au fost filmate împreună
03 Lana Del Rey
Lana Del Rey, muza lui Kim Kardashian. A pozat în lenjerie, cu o atitudine jucăușă și senzuală, pentru colecția miliardarei
04 Beyonce
Beyonce, de nerecunoscut în cele mai recente poze. Fanii, revoltați: „Parcă e Kim Kardashian, de ce e așa albă?”
05 MTV Video Music Awards 2023 - Arrivals - NJ
Nelly Furtado, în lenjerie, vedetă în cea mai nouă campanie a brandului lui Kim Kardashian. Încrezătoare cum nu a fost de multă vreme
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Kanye West încă își dorește împăcarea cu Kim Kardashian deși este împreună cu Julia Fox/ Instagram
Kanye West încă își dorește împăcarea cu Kim Kardashian, deși este împreună cu Julia Fox: „Nu vrea o relație pe termen lung”

Kanye West încă își dorește să se împace cu Kim Kardashian deși este într-o nouă relație. Un apropiat al artistului a declarat că acesta le spune tuturor cât de dor îi este de mama copiilor lui. 

Kanye West a cumpărat o casă lângă Kim Kardashian pentru a fi mai aproape de copii. Investiția l-a costat enorm

Kanye West și-a cumpărat o casă vizavi de fosta soție, Kim Kardashian, pentru a fi mai aproape de copiii lui. Artistul a scos 4,5 milioane de dolari din buzunar pentru această investiție. 

deliamain
Delia, apostrofată de fani după ce a adoptat un look în stilul Kim Kardashian: ”Ești frumoasă, de ce ți-ai pus ciorapul ăla pe cap?”

Au trecut câteva luni de zile de când Kim Kardashian a făcut furori la un eveniment unde a adoptat un look all black și și-a pus pe cap un dres. Acum, însă, Delia a fost în centrul atenției după ce a adoptat un look inspirat din stilul vedetei de la Hollywood.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Kim Kardashian, imagini nemaivăzute de la MET Gala. Sandalele cu toc invizibil i-au șocat pe fani: „Cum te-ai descurcat?”
Kim Kardashian, imagini nemaivăzute de la MET Gala. Sandalele cu toc invizibil i-au șocat pe fani: „Cum te-ai descurcat?”

Kim Kardashian, imagini nemaivăzute de la MET Gala. Sandalele cu toc invizibil i-au șocat pe fani: „Cum te-ai descurcat?”

FILM NOW Jennifer Lopez, detaliul care amplifică zvonurile privind divorțul de Ben Affleck: „Lipsă de integritate și respect!” Actorul s-ar fi mutat deja din casa pe care o împărțeau
Jennifer Lopez, detaliul care amplifică zvonurile privind divorțul de Ben Affleck: „Lipsă de integritate și respect!” Actorul s-ar fi mutat deja din casa pe care o împărțeau

Jennifer Lopez, detaliul care amplifică zvonurile privind divorțul de Ben Affleck: „Lipsă de integritate și respect!” Actorul s-ar fi mutat deja din casa pe care o împărțeau

DIGI WORLD A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor
DIGI SPORT Pus la zid în întreaga țară după ce a
Pus la zid în întreaga țară după ce a "măcelărit" imnul Italiei, Al Bano a reacționat
DIGI FM Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
UTV Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort