Bucuresti | 102,8FM ED SHEERAN - BAD HABITS

Fostul iubit al Andreei Antonescu, prima reacție după despărțire: "I-am propus să împărțim timpul 50%-50% cu fetița, dar nu a vrut"

andreea antonescu si victor vrînceanu
Andreea Antonescu și Victor s-au despărțit la câteva luni după ce au devenit părinți. / Foto: Instagram

Victor Vrînceanu, bărbatul alături de care Andreea Antonescu a devenit mamă pentru a doua oară, în decembrie 2022, a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de cântăreață, produsă la doar trei luni de când fetița lor a venit pe lume.

Andreea a anunțat acum câteva săptămâni separarea de tatăl micuței sale. Nu a dat multe detalii, spunând doar că ambii și-au dat seama că nu se potrivesc și că le este mai bine separat. Acest lucru nu înseamnă că Victor nu este implicat în creșterea fetiței pe care o au împreună. Acum, jurnalistul a ieșit public să spună și varianta lui în ceea ce privește despărțirea produsă după o poveste de iubire ce a durat aproape doi ani.

Citește și: Andreea Antonescu, noi declarații despre despărțirea de Victor Vrânceanu: ”Nepotrivire de caracter!”

"Nu a fost o despărțire în care cineva lasă pe altcineva. Am avut o discuție matură, în care am cântărit și analizat totul foarte bine. Și am ajuns la concluzia că este mai bine să ne despărțim acum, fiind vorba de o nepotrivire de caracter care poate ar fi dăunat tare mai târziu. Au existat anumite nemulțumiri de ambele părți, în măsuri egale aș spune eu. Legat de postarea făcută, nu am știut de ea. Ea a publicat-o a doua zi dimineață după discuția avută cu o seară înainte", a declarat Victor Vrînceanu pentru cancan.ro.

andreea antonescu iubit

Andreea Antonescu și iubitul ei, Victor, prima poză împreună. / Foto: Instagram

Despre mesajul postat de Andreea, în care a anunțat despărțirea, fostul ei partener a spus: "Dacă așa a simțit ea să facă… Eu nu sunt genul care să postez în social media tot ce fac, pas cu pas. Și când am mai apărut prin diverse story-uri, erau reposturi de pe contul ei. Ea este vedetă, are o comunitate mare de urmăritori, iar statutul său este cu totul altul. Înțeleg asta. Eu nu am de ce să fac astfel de lucruri. Meseria mea este una, meseria ei este alta. Și implică poate să facă și astfel de postări ce țin chiar și de momente foarte intime".

Citește și: Andreea Antonescu, primul pictorial cu fiica ei cea mică: ”Îmi place mult ce trăiesc acum!” Artista s-a despărțit de tatăl fetiței

Cum își împart Andreea Antonescu și fostul iubit timpul cu fiica lor

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Victor este total îndrăgostit de fetița lui, Venice Victoria. Așa cum spunea și cântăreața, micuța a fost un copil tare dorit și este extrem de iubită de toți cei din familie. După despărțire, bărbatul și-ar fi dorit ca fata să locuiască și la el, însă Andreei i s-a părut normal ca Venice Victoria să stea cu ea, iar tatăl să o vadă oricând își dorește.

"Aș sta non-stop cu ea. Nu e suficient, dar asta e situația. Eu i-am propus Andreei să ne împărțim timpul 50%-50%, ca fetița noastră să stea în mod egal cu ambii părinți, dar nu a fost de acord. Mi-a zis că vrea să o țină ea, iar eu să vin să o vizitez când doresc. Asta ar fi însemnat să stau un timp foarte limitat cu fiica mea și nu am putut suporta ideea asta, așa că i-am propus Andreei să o pot lua și eu două weekend-uri pe lună. A fost de acord și m-am bucurat. Noi comunicăm foarte bine în continuare. Deși nu mi-a convenit, sunt conștient că orice copil trebuie să stea în primul rând cu mama lui. I-am spus Andreei că îi stau la dispoziție chiar și atunci când are ea emisiuni sau concerte, să o ajut chiar dacă iubita noastră e la Andreea", a mai declarat fostul iubit al vedetei.

Andreea Antonescu și Victor Vrânceanu s-au despărțit la câteva luni după ce au devenit părinți

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu s-au despărțit la doar câteva luni de când au devenit părinții unei fetițe. Anunțul a fost făcut chiar de artistă prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele sociale.

Citește și: Andreea Antonescu, fotografie inedită cu cele două fiice ale sale: „Nu m-am gândit vreodată că poate exista atâta iubire”

Andreea Antonescu

Andreea Antonescu a împlinit 40 de ani / Instagram

„Dragii mei, vreau să aflați de la mine că relația pe care am avut-o cu Victor s-a încheiat! Despărțirea nu are ca și cauză subiecte care să țină prima pagină, ci doar simpla nepotrivire de caracter. Vom da amândoi ce e mai bun pentru creșterea bebelinei! Vă mulțumesc anticipat pentru faptul că îmi respectați alegerea de a nu mai discuta pe acest subiect”, a fost mesajul postat de Andreea Antonescu pe InstaStory.

Galerie foto

Top citite
01 Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov / Profimedia Images
Mădălina Ghenea s-a despărțit de Grigor Dimitrov. Românca a rupt tăcerea în ziua de Paște „A fost cea mai bună variantă!”
02 Bianca, dansatoarea lui Dorian Popa/ Foto: Instagram
Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”
03 crbl si sotia lui, elena
Val de reacții de uimire, după ce CRBL a anunțat divorțul de Elena: "Tocmai spuneai că ea e plasa ta de siguranță"
04 CRBL și elena
CRBL și soția lui divorțează, după 16 ani de căsnicie. Despărțirea la care nimeni nu se aștepta: "Cu inimile împovărate de tristețe"
05 Shakira si pique
Shakira, despre eforturile făcute în timpul relației cu Pique: "Mi-am pus cariera pe pauză. Au fost multe sacrificii pentru iubire"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Claudia Iosif și Dorian Popa
Dorian Popa, declarații neașteptate despre separarea de Claudia Iosif: „Ustură în suflet!” Ce spune despre o eventuală împăcare

Despre despărțirea dintre Dorian Popa și Claudia Iosif s-a vorbit mult de-a lungul timpului, iar acum artistul a rupt tăcerea, mărturisind că nu mai există cale de împăcare.

Andreea Antonescu și cele două fiice ale sale/ Foto: Instagram
Andreea Antonescu nu exclude ideea de a fi din nou mamă. Artista își dorește o nouă relație: „Povestea merge mai departe”

Andreea Antonescu nu se lasă descurajată de provocările pe care le-a întâmpinat în trecut și este hotărâtă să abordeze viitorul cu optimism. Artista în vârstă de 41 de ani a vorbit deschis despre viața sa amoroasă, mărturisind că își dorește să aibă din nou o relație și nu exclude nici posibilitatea de a deveni din nou mamă. 

connect-r si misha
Connect-R își asumă vina pentru divorțul de Misha. A înșelat-o și nu i-a apreciat sacrificiile: La mine a fost mai greu să fiu familist

Au trecut cinci ani de când Connect-R și Misha au divorțat, dar încă se mai vorbește despre relația lor și despre cum au păstrat legătura, pentru fiica lor, după despărțire. Cei doi cântăreți încă locuiesc în aceeași casă și-și fac toate vacanțele împreună.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Părinții mei au avut unele îngrijorări". Mărturisirile unei tinere care s-a măritat cu un bărbat cu 19 ani mai mare

"Părinții mei au avut unele îngrijorări". Mărturisirile unei tinere care s-a măritat cu un bărbat cu 19 ani mai mare

FILM NOW Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani
Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

DIGI WORLD Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent
Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

DIGI ANIMAL WORLD Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină
Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat
DIGI SPORT OFICIAL | Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia
OFICIAL | Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia
DIGI FM Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
UTV Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort