paris_jackson

Fiica lui Michael Jackson, apariție curajoasă la un eveniment monden. Cum a fost fotografiată

Paris a atras toate blițurile camerelor foto la un eveniment monden din Los Angeles. Fiica de 19 ani a lui Michael Jackson a optat pentru sandale și o rochie de tip togă pe care a accesorizat-o cu o mulțime de mărgele colorate și și-a asigurat astfel apariția în revistele mondene.

Mândră adeptă a stilului hippie, tânăra a apărut în public fără pic de machiaj, un gest curajos și rar printre vedetele de la Hollywood. Ce-i drept, Paris este extrem de frumoasă și nu are nevoie de artificii pentru a arăta bine.

Fiica lui Michael Jackson este cunoscută pentru firea dezinhibată și nonconformistă și și-a obișnuit deja fanii cu ținute extravagante sau tatuaje originale, însă de-a lungul ultimilor ani, ea a dat dovadă de și mai multă îndrăzneală -colecțiile ei de desene permanente s-au mărit considerabil, aparițiile în haine excentrice s-au înmulțit, iar selfie-urile ciudate au uimit internetul.

Citeste si: Iubitul unei femei seamănă leit cu Michael Jackson! Internetul a luat-o razna la primul selfie publicat (FOTO)

Cu puțin timp înainte de a apărea la eveniment, de exemplu, Paris a publicat o poză în care fuma cu... piciorul. Aceasta imagine precum și alte gesturi o ajută pe fiica lui Michael Jackson să nu intre într-un con de umbră, mai ales că aspiră la o carieră de succes în showbiz.

Comentarii