pink-criticata-desi-nu-are-pic-de-grasime-pe-corp-artista-arata-ca-un-pachet-de-muschi-pe-coperta-unei 1

Pink, criticata desi nu are pic de grasime pe corp. Artista arata ca un pachet de muschi pe coperta unei...

Atleta inraita si o mare fana a sportului, Pink a avut intotdeauna grija de silueta ei si a exersat, ajungand chiar sa realizeze singura cascadoriile din propriile videoclipuri.

Artista a reusit sa cante live si sa faca in acelasi timp miscari de dans contemporan, spre uimirea celor mai in forma staruri.

Desi arata fenomenal insa, Pink este intens criticata din cauza musculaturii ei masculine si a siluetei butucanoase pe care a capatat-o in urma anilor de practicat sport.

Show-ul erotic de la MTV VMA a fost doar inceputul. Miley Cyrus, complet goala in videoclipul piesei 'Wrecking Ball' - VIDEO

De pilda, dupa publicarea pe internet a celei mai recente coperte "Women's Health", artista s-a lovit de remarcile mai putin prietenoase ale unora dintre fani, care, cu toate ca ii apreciaza stilul de viata sanatos, spun ca nu este suficient de feminina. Cealalta tabara, de sustinatori inraiti Pink, sustine insa ca vedeta e un exemplu pentru multe femei si ca toate ar trebui sa ii urmam exemplul.

In ceea ce o priveste pe artista, ea se simte perfect in propria piele si a dezvaluit chiar ca tipul ei de sport preferat e yoga, in afara, desigur, de miscarea pe care o face pe scena, in cadrul show-ului, potrivit perfecte.ro.

Comentarii