Bucuresti | 102,8FM ADI ISTRATE - REGRETI (M2)

Un model transgender va apărea, în premieră, într-un pictorial Playboy

ines-rau

Ines Rau, un manechin francez care a mai pozat nud în Playboy într-un număr din 2014 și a lucrat pentru casele de modă Balmain și Vogue Italia, este primul model transgender care apare în posterul central, pentru prima dată în istoria de 64 de ani a revistei."Frumusețea fiecărei femei merită să fie apreciată", a spus Rau, în vârstă de 26 de ani, pentru Thomson Reuters Foundation, în primul interviu acordat media pe tema pictorialului.

"Nimeni nu merită mai mult să fie considerate femei (decât femeile transgender) care suferă abuzuri în mod frecvent și sunt tratate ca și cum nu ar valora nimic", a adăugat modelul.

Editorialul Playboy vine în contextul în care modelele transgender capătă vizibilitate în modă și media. În luna martie, ediția franceză a revistei Vogue a avut pentru prima dată pe copertă un model transgender, la fel și Marie Claire Spania, în 2016.

Top citite
01 The 2022 Met Gala Celebrating "In America: An Anthology of Fashion" - Arrivals
Gwen Stefani, siluetă de puștoaică într-o salopetă ultra mulată, la 54 de ani. Ce spune despre „miracolul” care i-a repornit viața
02 DSC01280 copy
Gamuel Sori și Olivia Addams vorbesc despre special release-ul „Us” | EXCLUSIV PROFM Seara după 7! VIDEO
03 alina sorescu
Alina Sorescu, transformare inedită după separarea de soț. Imaginile i-au cucerit pe fani: „Întinerești pe zi ce trece!”
04 Dua Lipa
Dua Lipa, spectaculoasă și strălucitoare din cap până-n picioare, într-o rochie total transparentă, la premiera filmului "Barbie"
05 profimedia-0733464748
Rihanna, imagini rare pe rețelele sociale. Fanii au fost impresionați: „Faci sarcina să pară atât de frumoasă”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
andia intentional official video
ANDIA - Intentionat (Official Video) | S-a lansat videoclipul piesei auzită în premieră la PROFM

Videoclipul oficial al piesei cu care Andia a cucerit inimile fanilor poate fi urmărit aici

Gina Pistol
Gina Pistol, pictorial inedit la câteva luni de când a început un program de slăbit. Partenera lui Smiley e într-o formă de invidiat

A trecut mai bine de un an de zile de când a devenit mama unei fetițe, iar acum, la câteva luni de când a dezvăluit că a început un program de slăbit, Gina Pistol pare să-și fi recuperat silueta de invidiat.

Madalina Ghenea, în Ciudad de Mexico
Mădălina Ghenea, spectaculoasă într-o rochie neagră, transparentă. Românca a făcut furori la un shooting în Los Angeles

Mădălina Ghenea continuă să fie în centrul atenției după ce a strălucit la lansarea filmului ”House of Gucci”. Actrița româncă și-a surprins fanii cu o nouă apariție spectaculoasă.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în
De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
DIGI SPORT A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
DIGI FM Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu
Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu