cardi-b-concert-florida

Oops! Cardi B a purtat un decolteu ameţitor care a lăsat să se vadă prea mult

Cardi B a devenit în ultima perioadă o nouă Nicki Minaj. Cântăreaţa a împrumutat din stilul făcut celebru de Nicki, dar a dus totul la un alt nivel.

Cardi B a cântat recent în Coachman Park din Clearwater, Florida. Artista a purtat o ţinută decoltată de culoare roz. 

Outfit-ul extravagant a fost completat de unghiile făcute cu o ojă de un portocaliu strălucitor. La un moment dat, din cauza mişcărilor ample, Cardi B a fost aproape să-şi arate sânii.

Artista este cunoscută pentru astfel de apariţii extravagante. Recent, s-a spus că ea ar fi însărcinată, dar Cardi B nu a confirmat, dar nici nu a infirmat zvonurile.

În caz că nu ştiai, Cardi B a dansat în cluburi, înainte de a-şi începe cariera în muzică. De altfel, niciodată nu a ascuns acest lucru, ba mai mult, a postat o fotografie pe Instagram din acea perioadă. 

Cardi B, pe numele ei adevărat, Belcalis Almanzar, a declarat că anul acesta se va căsători cu iubitul ei, rapper-ul Offset, unul din componenţii trupei Migos. El a cerut-o de soţie în timpul unui concert susţinut în octombrie anul trecut în Philadelphia. S-a aşezat în genunchi şi i-a oferit un inel cu diamant în valoare de 550.000 de dolari.

MAI CITEŞTE: Cardi B este însărcinată? Burtica şi-a acoperit-o cu un hanorac larg

Comentarii