daphne-joy-header

Fosta iubită a lui Jason Derulo şi mama copilului lui 50 Cent face senzaţie pe Instragram

Deşi este mămică, Daphne Joy nu şi-a pierdut formele de model, ba chiar impresionează cu fiecare apariţie. Ea a atras toate privirile la premiera filmului A Bad Moms Christmas, care a avut premiera luni, 30 octombrie, la Los Angeles.

Daphne Joy a avut relaţii mediatizate cu Jason Derulo şi 50 Cent. De altfel, cu 50 Cent are un băieţel de 5 ani pe nume Sire Jackson.

Este un copil de succes, având în vedere că la doar doi ani a prins un contract publicitar de 700.000 de dolari. El este imaginea căştilor Kidz Safe. 

După despărţirea de 50 Cent, Daphne a format un cuplu cu Jason Derulo, timp de 7 luni. Ei s-au despărţit în condiţii amiabile în mai 2016. 

Momentan, nu are niciun iubit, dar la cum arată este posibil ca foarte curând să-şi schimbe statutul. La premiera filmului A Bad Moms Christmas a purtat o rochie care i-a pus în evidenţă formele. 

Totuşi, aceste fotografii sunt cuminţi faţă de cele de pe Instagram.

De fapt, am putea că la zecile de mii de like-uri pe care le primeşte la aproape fiecare postare este una dintre noile senzaţii de pe Instagram.

Cariera de model şi relaţiile cu celebrităţi precum 50 Cent şi Jason Derulo i-au rotunjit serios conturile. Nu mai trebuie să-ţi spunem că postează fotografii din cele mai exotice şi exclusiviste locuri.

Daphne Joy este un magnet pentru bărbaţi, dar foarte puţini au ajuns la inima ei.

Contul ei de Instragram este plin de fotografii care îi pun în evidenţă corpul şi frumuseţea.

Unele fotografii au foarte multe like-uri, în special din partea bărbaţilor, dintr-un motiv lesne de înţeles.

Înţelegem cu toţii ce au văzut 50 Cent şi Jason Derulo la Daphne.

Totuşi, Daphne Joy este o mamă responsabilă. Ea şi 50 Cent petrec împreună cât mai mult timp alături de fiul lor Sire Jackson.

Mai multe fotografii senzuale cu Daphne Joy le poţi vedea pe contul ei de Instagram.

MAI CITEŞTE: HOT! Cele mai fresh poze cu Delia în costum de baie fac deja ravagii pe net

Comentarii