daphne-joy-header

Fosta iubită a lui Jason Derulo şi 50 Cent a întors toate privirile în Miami cu formele sale!

Modelul filipinez, Daphne Joy, continuă să facă victime în rândul bărbaţilor cu apariţiile sale. În caz că nu ştiai, Daphne este fosta iubită a lui Jason Derulo şi 50 Cent. De altfel, cu 50 Cent are şi un copil, Sire Jackson, născut în 2012.

Daphne este designer, model, actriţă şi se bucură de multă simpatie din partea bărbaţilor. Este evident de ce. Ea deţine linia vestimentară OMG Miami Swimwear. 

daphne-joy-splash

fotto Splash

Recent a fost într-o scurtă vacanţă în Miami, iar apariţia ei nu a trecut neobservată. Daphne impresionează cu fotografiile postate pe Instagram, unde are 1,2 milioane de followers. 

daphne-joy2-splash

foto Splash

Pe lista sa se află bărbaţi celebri precum Tyrese Gibson, Rob Kardashian, 50 Cent sau Jason Derulo. A apărut în câteva filme printre care "Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi" şi în foarte multe videoclipuri.

daphne-joy3-splash

foto Splash

Are la activ mai multe prezentări de costume de baie şi şedinţe foto pentru diverse brand-uri de lenjerie intimă. Fotografiile făcute recent în Miami par desprinse dintr-un catalog de modă, dar aşa arată Daphne în realitate, nu este retuşată în Photoshop.

daphne-joy4-splash

foto Splash

Dacă intri pe contul ei de Instagram s-ar putea să pierzi mult timp privind fotografiile postate. Poţi înţelege mai uşor ce au văzut la ea Jason Derulo şi 50 Cent.

MAI CITEŞTE: Fosta iubită a lui Jason Derulo şi mama copilului lui 50 Cent face senzaţie pe Instragram

Comentarii