Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER JONAS BROTHERS - X

Știri

antonia (3)

Antonia și Alex Velea, escapadă în Dubai. Solista a lucrat la bronzul ciocolatiu, pe marginea piscinei, într-un costum de baie auriu

Antonia și Alex Velea s-au îndrăgostit de Dubai, așa că de câteva ori pe an ajung în vacanță acolo. Și zilele trecute au făcut asta, alături de cei doi fii ai lor, Dominic și Akim. Pentru că vremea i-a permis, solista "a lucrat" și la bronzul ei.

Robbie Williams Documentary Launch Event – Arrivals

Robbie Williams recunoaște că este astăzi „în viață” pentru că a vorbit despre situația lui și a cerut ajutor

Robbie Williams a recunoscut că este „încă în viață” pentru că „a vorbit” despre situația sa și „a cerut ajutor”, în timp ce a adresat un mesaj celor de la Andy’s Man Club, o organizație caritabilă dedicată sănătății mintale, scrie Daily Mail.

Christina Aguilera performs like a true pop star at The Voltaire in Las Vegas

Tot mai transformată. Christina Aguilera, siluetă foarte subțire într-un body cu decolteu imposibil. „Regina s-a întors în Vegas!”

Christina Aguilera se pregătește pentru noul sezon al rezidenței sale muzicale din Vegas. Artista în vârstă de 43 de ani și-a anunțat fanii că revine în Sin City și i-a încântat cu o serie de imagini pline de senzualitate.

dana marijuana

Dana Marijuana a anulat nunta cu iubitul ei: „E mai bine că s-a întâmplat înainte. E greu totuși să divorțezi!”

Necazurile par să nu o ocolească deloc pe Dana Marijuana, care a dezvăluit că a fost nevoită să anuleze nunta cu iubitul ei, Valentin și, mai mult de atât, ea a vorbit despre motivele care au determinat-o să ia această decizie.

Rihanna

Rihanna, criticată pentru că a pozat senzual într-un veșmânt de călugăriță, cu decolteul la vedere: "Nu e asta blasfemie?"

Rihanna a creat rumoare după ce a apărut pe coperta revistei Interview într-o ținută de călugăriță. Artista de 36 de ani a pozat senzual în veșmântul în alb-negru care i-a acoperit părul.

Capture d'écran des célébrités sur les réseaux sociaux

Billie Eilish îşi va lansa noul album utilizând vinil reciclat pentru a minimiza impactul asupra mediului înconjurător

Lenny Kravitz

Lenny Kravitz, la sală în pantaloni de piele, top din plasă și ochelari de soare. I-a uimit pe fani: "Nu iese niciodată din personaj"

Lenny Kravitz pare că se menține veșnic tânăr. Ajuns la 59 de ani, starul rock a postat pe Instagram un clip care i-a dat gata pe fani. În ținuta lui obișnuită, pantaloni din piele și un top din plasă, fără mâneci, Lenny trage de fiare la sala de sport.

Ultimele știri

Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok

Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”

inna

Inna, ca o amazoană pe scena din Toronto, într-o ținută făcută din curele și lanțuri. Solista e în turneu în America de Nord

Katy Perry arrives at the 2024 iHeartRadio Music Awards in Hollywood

Diplo reacționează după cele mai noi imagini postate de fosta sa iubită, Katy Perry: "Cea mai flexibilă vedetă!"

loredana groza (4)

În colanți mulați și un tricou pe care l-a ridicat pentru a-și arăta abdomenul, Loredana pare o puștoaică. Nu chiulește de la sală

alina eremia

Alina Eremia, în poze în costum de baie, care i-au lăsat pe fani cu gura căscată: „Ce e frumos și lui Dumnezeu îi place”

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!